çok istek gelince100'lük kodlar hala sipariş verildi olarak gözüküyor, 50'liklerin iadesini yapmışlar.
İlk başta anlamadım, toplam 4 kere ödeme yaptım. 4 tane iade gelince şaşırdım dedim niye böyle oldu falan girdim hesaba 100'lük olanın birini iptal ettim. Umarım diğer 100'lük de gelmez yoksa üzülürüm bayaçok istek gelince![]()
İlk başta anlamadım, toplam 4 kere ödeme yaptım. 4 tane iade gelince şaşırdım dedim niye böyle oldu falan girdim hesaba 100'lük olanın birini iptal ettim. Umarım diğer 100'lük de gelmez yoksa üzülürüm bayaSonradan farkettim ki 50'likleri 2'şer aldığımız için geri ödemeyi de ayrı ayrı yapmışlar.
Ben de 2 tane 50 TL'lik aldım fakat ne iade var ne de kod geldi.İlk başta anlamadım, toplam 4 kere ödeme yaptım. 4 tane iade gelince şaşırdım dedim niye böyle oldu falan girdim hesaba 100'lük olanın birini iptal ettim. Umarım diğer 100'lük de gelmez yoksa üzülürüm bayaSonradan farkettim ki 50'likleri 2'şer aldığımız için geri ödemeyi de ayrı ayrı yapmışlar.
Bir Benim Kod Gelmedi Dün 4'de sipariş Verdim.100'lüğü iptal ettim, direkt gelmiş ödeme geri. Ah be üzümlü kekim nie fake atıyorsun... Madem göndermiceksin yaz oraya stok 10-50-100 neyse adam gibi ticaret yap. Böyle yapınca markayı daha çok zedelemiş oluyorsun halbuki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ABİ ŞAKA MI BU ŞİMDİ DE SON 100TL'lik KODU TAM İPTAL EDERKEN KODU GÖNDERDİLER. LAN DİĞERLERİNİ DE GÖNDERSEYDİNİZ YA ABİ CİDDEN ŞAKA GİBİLER YA.
Ne zaman sipariş vermiştin?Benim kod geldi 2 tane 50lik