Yazdım kenara, başka önerin var mı?Snopy Sn-340m Siyah Masaüstü Mikrofon Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Snopy Sn-340m Siyah Masaüstü Mikrofon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu nasıldır sence?Snopy Sn-340m Siyah Masaüstü Mikrofon Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Snopy Sn-340m Siyah Masaüstü Mikrofon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu bütçede en iyisi bu diye biliyorumYazdım kenara, başka önerin var mı?
İyi gibi.
Yurtiçi olsa daha iyi olurBizzat kullanmadım ancak fiyata göre yorumlar çok iyi
2 pop filterli mikrofonu 60 TL ye bulmak zor vergisi var mı bilmiyorum https://www.hepsiburada.com/buyfun-...l-yurt-disindan-p-HBV00000W60FX?magaza=Buyfun
Pek bir şeyle uğraşmıyorsunuz ki hepsiburada sizin için her şeyi yapıyor yani tek sorun kargo süreci uzunYurtiçi olsa daha iyi olur![]()
İşte o kargo süreci yüzünden istemiyorum acil lazım, yoksa yurt dışı alışverişinden çekinmemPek bir şeyle uğraşmıyorsunuz ki hepsiburada sizin için her şeyi yapıyor yani tek sorun kargo süreci uzun
Anladım umarım güzel bir şey bulabilirsinizİşte o kargo süreci yüzünden istemiyorum acil lazım, yoksa yurt dışı alışverişinden çekinmem![]()
Şekil çok da önemli değil aşırı absürt olmazsaŞekil olsun dersen bu var
Ama Technonun attığı daha iyiRampage Sn-rm7x Siyah Masaüstü Led Mikrofon Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage Sn-rm7x Siyah Masaüstü Led Mikrofon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com