- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Güzel sistem,alınabilir.
Upload iyiyse yapılır.edit ,oyun,oyun videosu,oyun yayını yapılır mı? yayın 720p yalnız
Evetoverclockmu
Aynı sistemi 8x2 ram+sdd'yle 5.400e aldım geçen pazar şuan kullanıyorumssd siz 5361 TL
ssd olarak bunu oneririm bende bunu laıcam
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
ssd siz 5361 TL
ssd olarak bunu oneririm bende bunu laıcam
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
malesef monitör yok işte monitör olsaydı takardım i5Bütçe var ise i5 e yönel i5 ile çok daha güzel performans alabilirsin ancak i3 de fena değil oyun için efsane f/p işlemcilerindendir.
ayn kardo ben sana tazmısştım ztn varsa baya bi soru sorcam müsaitsen instanı atarmısınAynı sistemi 8x2 ram+sdd'yle 5.400e aldım geçen pazar şuan kullanıyorum
i3 de güzel bir işlemci darboğaz olacağını sanmıyorum deneyimim yok ancak forumdaki diğer arkadaşların görüşleride çok önemli.malesef monitör yok işte monitör olsaydı takardım i5