Herkes render almıyor. Ben oyun performansı olarak konuşuyorum. Bu kadar ısınıp güç tüketip %10-15 daha iyi sonuç vermesi ne değiştiriyor?Bu 2 FPS mi dostum? 2 FPS gibi mi görünüyor?
Herkes render almıyor. Ben oyun performansı olarak konuşuyorum. Bu kadar ısınıp güç tüketip %10-15 daha iyi sonuç vermesi ne değiştiriyor?Bu 2 FPS mi dostum? 2 FPS gibi mi görünüyor?
Çünkü fiziksel çipleri daha fazla ve hayliyle daha fazla watt çekiyorKardeşim kötü derken oyunda kötü demiyorum. 70w fazla çekip 2 FPS fazla veriyor. O bakıma kötü. Akıl varr mı?
techpowerupHangi sitelerden bakabilirim? Çünkü her karşılaştırma sitelerine yalan deniyorda gerçek bir site varsa yazar mısın?
Sende doğruluğu çok az olan youtube testlerinden bakıyosunCidden bu siteye bakıp yorum yapıyor. Helal devam.
O kadar büyük bir fark olmadığını sen de biliyorsun.Çünkü fiziksel çipleri daha fazla ve hayliyle daha fazla watt çekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
techpowerup
gamers nexus
linus tech tips
toms hardware
Sana site attım ordan farklara bak ve illa youtuberlar render almıyor sen oyun oynarken bile render alınıyorHerkes render almıyor. Ben oyun performansı olarak konuşuyorum. Bu kadar ısınıp güç tüketip %10-15 daha iyi sonuç vermesi ne değiştiriyor?
Kardeşim transistor sayısı aynı, Shading unit sayısı %1-2 fazla. Ne kadar FPS fark ediyor Allah aşkına?Çünkü fiziksel çipleri daha fazla ve hayliyle daha fazla watt çekiyor
techpowerup
gamers nexus
linus tech tips
toms hardware
Sende doğruluğu çok az olan youtube testlerinden bakıyosun
Tamam da bu yine de 3070Ti'n 3070'ten daha iyi olduğunu değiştirmiyor. Yanlış bilgilendirmeden uyarı yemişsin hala kendi lafını doğrulamak peşindesin? Gidiyorsun 3070 vs 3070Ti Game Test yazıp bakıyorsun bir yerlerden. Hadi diyelim ki forumda hata var yanlışlıkla uyarı yedin. Yine de render teslerinde falan geçmiş, arkadaş atmış Donanım Arşivi'nin kendi videosundaki test sonuçlarını hala 2FPS fark var diyorsun.Cidden bu siteye bakıp yorum yapıyor. Helal devam.
Ne sitesi?Sana site attım ordan farklara bak ve illa youtuberlar render almıyor sen oyun oynarken bile render alınıyor
Tamam dostum çok haklısın.Tamam da bu yine de 3070Ti'n 3070'ten daha iyi olduğunu değiştirmiyor. Yanlış bilgilendirmeden uyarı yemişsin hala kendi lafını doğrulamak peşindesin? Gidiyorsun 3070 vs 3070Ti Game Test yazıp bakıyorsun bir yerlerden. Hadi diyelim ki forumda hata var yanlışlıkla uyarı yedin. Yine de render teslerinde falan geçmiş, arkadaş atmış Donanım Arşivi'nin kendi videosundaki test sonuçlarını hala 2FPS fark var diyorsun.
ıvır zıvır falan filanO kadar büyük bir fark olmadığını sen de biliyorsun.
Boost clock'da hafif bir artış, rop tmu ıvır zıvırda ufak artış var. Asıl olay GDDR6X bellek olması. 100$ fark da buradan geliyor. Normalde 3070 veya 3080 varken kimse 3070Ti almaz. Çoğu 3070ti kullanıcısı da normal piyasa olsa 3070ti almazdım diyor zaten. 9k gibi uygun fiyatlara düştüğü için tercih ediliyor.
Dostum senle tartışmaya falan girilmezNe sitesi?
70W'a değer bir fark olmadığını anlatamıyoruz. Sen test at bakalım lütfen.
Tamam dostum çok haklısın.![]()
O psikolojiyi biliyorum yanlış olsanda kanıtlamaya çalışırsın bende tartışmayı bitiriyorumDostum senle tartışmaya falan girilmezŞu an büyük ihtimal kendini kanıtlama çabasındasın ama neyse. İyi forumlar sende çok haklısın.
yalnız user benchmark intel + nvidia için çalışıyor yani intel vs amd olsa taraflı sonuçlar verir ama iki kart da nvidia olunca niye yalan sonuç versin kiBu site yalan user benchmark.com
Sitenin kendi testleri değil üyelerden falan alıyor "gpu userbenchmark fake" yaz açıklamasını yapmışlar zatenyalnız user benchmark intel + nvidia için çalışıyor yani intel vs amd olsa taraflı sonuçlar verir ama iki kart da nvidia olunca niye yalan sonuç versin ki
Kardeşim ne 70w mış yaNe sitesi?
70W'a değer bir fark olmadığını anlatamıyoruz. Sen test at bakalım lütfen.
Tamam dostum çok haklısın.![]()