Evet, +170 core, +600 memory şeklinde kullanıyorum.@Leade hocam siz kullanıyordunuz galiba 1030'u.
Kartı idarelik aldım ama çok ağır da yüke girmesin , tekrar satacağım.
Siz OC yaptınız mı ?
Onu bilemeyiz karta göre değişir ama artar@Leade furmark kaç dk yapayım ?
Post automatically merged:
Fps de ne gibi artış olur hocam ? +170core , +400 memory verdik
Sıcaklık değerleri iyi gibi de 5-10 dakikada ulaşacağı sıcaklıklara bakmak daha doğru olur.Msi testinde değerler nasıl hocam ?
hocam displayport girişi yok 1030 da nasıl alıyorsunuz 144 fps vs dönüştürücü mü kullanıyorsunuz hdmi danMsi testinde değerler nasıl hocam ?
15 dkde bu değerler hocamSıcaklık değerleri iyi gibi de 5-10 dakikada ulaşacağı sıcaklıklara bakmak daha doğru olur.
Hocam 165hz direk veriyor bendehocam displayport girişi yok 1030 da nasıl alıyorsunuz 144 fps vs dönüştürücü mü kullanıyorsunuz hdmi dan
15 dkde max 64° gördü @LeadeSıcaklık değerleri iyi gibi de 5-10 dakikada ulaşacağı sıcaklıklara bakmak daha doğru olur.
Ben karta oc yaptım 100'ü görüyorum daha bir sorunla karşılaşmadım qweMsi fansız 1030 var. Kasam gametech colder , canlı ders vb açıkken max 35° oluyor ekran kartı.
165hz monitörüm var CS en düşük ayarda 110-120fps veriyor bunu birazda yükseğe çeker miyiz eğer OC yaparsak ?
Bastım hocam. Anlayamadım bir türlüDediğim ayarları girip tike basmadınız mı?
Profilde kaydettim. Pc kapatıp açınca olmuyor , profil 1 seçince aktif oluyorDediğim ayarları girip tike basmadınız mı?