DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
dostum aşağıdaki girişe bağlıyacaksınEkran kartı nerde oluyo ana kart nerde oluyo
dostum aşağıdaki girişe bağlıyacaksınEkran kartı nerde oluyo ana kart nerde oluyo
Aşşagıda yan sekilde duran girişler var o girişlerde vga girişi varsa oraya tak vga kablosunu
Mikrofon ve kulaklık girişlerinin altında hdmi girişi var ona hdmı kablosu bağlamalısınız eğer monitörde hdmı girişi yoksa hdmı to vga dönüştürücü almalısınız fiyatlarını tam bilmemekle beraber 30 TL olduğunu hatırlıyorumAşağıda bir giriş yok
Bittim ben desene annem almıyo mousepade verdik parayıMikrofon ve kulaklık girişlerinin altında hdmi girişi var ona hdmı kablosu bağlamalısınız eğer monitörde hdmı girişi yoksa hdmı to vga dönüştürücü almalısınız fiyatlarını tam bilmemekle beraber 30 TL olduğunu hatırlıyorum
ne yapacağım ozaman ben ?Dönüştürücüler de çok sağlıklı olmuyor gecikme vs. olabiliyor
başka giriş yokMonitör sadece vga girişli mi başka giriş varsa resim atar mısınız
ve evet sadece wga girişliMonitör sadece vga girişli mi başka giriş varsa resim atar mısınız
ve evet sadece wga girişliMonitör sadece vga girişli mi başka giriş varsa resim atar mısınız
Annem internetten alışveriş yapmıyo ee şimdide gidemiyo napcamAlıntıyı görüntüle
Dostum şu girişe dönüştürücü almalısın
Örnek: https://m.n11.com/hdmi-to-vga-kablo...RpQ2fkz6-26BiYaOaB8v2Rg-M6PokZTxoCiVcQAvD_BwE
Ben kullandım 2 sene boyunca herhangi bir gecikme görmedimne yapacağım ozaman ben ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başka giriş yok
ve evet sadece wga girişli
ve evet sadece wga girişli
E dostum kullanacan o zaman ekran kartsızAnnem internetten alışveriş yapmıyo ee şimdide gidemiyo napcam