gamegaraj sistem adını söylesene biİyi akşamlar herkese öncelikle, sistem+monitör fiyatı 7.800TL şuan. Yılbaşı indirimi olursa 7.500 olur belki. Normalde AMD üzerine yoğunlaşmıştım fakat Intelde iyidir diye düşündüm. Önerileri alabilirim..
Alıntıyı görüntüle
hocam siteden monitör almak saçma olmuşİyi akşamlar herkese öncelikle, sistem+monitör fiyatı 7.800TL şuan. Yılbaşı indirimi olursa 7.500 olur belki. Normalde AMD üzerine yoğunlaşmıştım fakat Intelde iyidir diye düşündüm. Önerileri alabilirim..
Alıntıyı görüntüle
1660ti almayın onun yerine 1660s öneririm fps farkı 2 3 fps flnİyi akşamlar herkese öncelikle, sistem+monitör fiyatı 7.800TL şuan. Yılbaşı indirimi olursa 7.500 olur belki. Normalde AMD üzerine yoğunlaşmıştım fakat Intelde iyidir diye düşündüm. Önerileri alabilirim..
Alıntıyı görüntüle
OC performansına girmek ister misin?1660ti almayın onun yerine 1660s öneririm fps farkı 2 3 fps fln
144 hz monitör alınabilirİyi akşamlar herkese öncelikle, sistem+monitör fiyatı 7.800TL şuan. Yılbaşı indirimi olursa 7.500 olur belki. Normalde AMD üzerine yoğunlaşmıştım fakat Intelde iyidir diye düşündüm. Önerileri alabilirim..
Alıntıyı görüntüle
ssdyide çıkarıp farklı bir yerden alabilirsiniz144 hz monitör alınabilir
şu sistemi i5 10400f gtx 1660 ti yap geri 1500 lira kalıyor onlada 144 hz monitör ramide 2x8 yapmayı unutmaAquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Neo 5T-10gamegaraj sistem adını söylesene bi
Taksit imkanı olduğu için monitörü siteden almak istedim. SSD ise şimdilik yeterli bana ilerde HDD ile desteklerim.hocam siteden monitör almak saçma olmuş
ssd ilk defa görüyorum iptal edip patriot bakın bence
fena değil onun dışında sistem
Teşekkürler dikkate alacağım.1660ti almayın onun yerine 1660s öneririm fps farkı 2 3 fps fln
144hz alıp FPS'im yetmez ise oyun akıcılığı ölüyor diye biliyorum o yüzden 75 hz tercih ettim.144 hz monitör alınabilir
şu sistemi i5 10400f gtx 1660 ti yap geri 1500 lira kalıyor onlada 144 hz monitör ramide 2x8 yapmayı unutmaAquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ssdyide çıkarıp farklı bir yerden alabilirsiniz