kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Tamam işte.bi tek ekran kartı stokları sıkıntı
Stok sıkıntısı var tek tek toplamayı denese daha pahalıya gelir.
Sistem alınır
Tamam işte.bi tek ekran kartı stokları sıkıntı
Nova5600xt hocam inşallah problem yaşatmaz insan tedirgin oluyor o kadar ücret verinceBen yaptım güvenilir klavye sipariş ettim sıkıntı yok hangi sistemi şipariş ettiniz?
ReveNNN
Sikayet vardaki şikayetlere bakıp moral bozmayın bu şans işi bişey olmaz o şikayetler 500/1 yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah gelince bana ulaşırsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum memnun olup olmadığınızla alakalı bilgi verirseniz.Nova5600xt hocam inşallah problem yaşatmaz insan tedirgin oluyor o kadar ücret verince
Tamamdır bro paketlendi konumunda gözüküyor şu anda tekrardan paslaşalım seninleSikayet vardaki şikayetlere bakıp moral bozmayın bu şans işi bişey olmaz o şikayetler 500/1 yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah gelince bana ulaşırsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum memnun olup olmadığınızla alakalı bilgi verirseniz.
itopyadan iyidir. bu firma aslında kötü değil ama aynı şirketin bir firması daha var adı beta plus şikayetvardan bakarsanız hiç iç açıcı değil.gaming gen den alış verişi tavsiye etmem 7 k ya git itopya ve ya incehesaptan topla
alınıp kasa+psu satılır. daha düzgünleri alınır. güzel güzel kullanılır.Bu sistemdeki kasa sıkıntılı alınır mı?NOVA-5600XT / Intel Core i5-10400F / ASUS TUF 3 RX 5600 XT 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-5600XT oyuncu bilgisayarı Intel i5 10400F ve ASUS RX6500 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr