10400f + rx 5600 xt alınır mı?

Ben sipariş verdim işleniyor konumunda gözüküyor daha önce alışveriş yapan varmı bu siteden

Ben yaptım güvenilir klavye sipariş ettim sıkıntı yok hangi sistemi şipariş ettiniz?

ReveNNN

Nova5600xt hocam inşallah problem yaşatmaz insan tedirgin oluyor o kadar ücret verince
Sikayet vardaki şikayetlere bakıp moral bozmayın bu şans işi bişey olmaz o şikayetler 500/1 yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah gelince bana ulaşırsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum memnun olup olmadığınızla alakalı bilgi verirseniz.

Sikayet vardaki şikayetlere bakıp moral bozmayın bu şans işi bişey olmaz o şikayetler 500/1 yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah gelince bana ulaşırsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum memnun olup olmadığınızla alakalı bilgi verirseniz.
Tamamdır bro paketlendi konumunda gözüküyor şu anda tekrardan paslaşalım seninle

psu hakkında bir şey diyemem onun dışında alınır iyi

İlerde PSU'yu değiştirmelisiniz alırsanız.

gaming gen den alış verişi tavsiye etmem 7 k ya git itopya ve ya incehesaptan topla

gaming gen den alış verişi tavsiye etmem 7 k ya git itopya ve ya incehesaptan topla
itopyadan iyidir. bu firma aslında kötü değil ama aynı şirketin bir firması daha var adı beta plus şikayetvardan bakarsanız hiç iç açıcı değil.
bende gaming gen tr den aldım sırf bu beta plus yüzünden korkuyorum.

Bu sistemdeki kasa sıkıntılı alınır mı?
alınıp kasa+psu satılır. daha düzgünleri alınır. güzel güzel kullanılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,259
Üyeler
190,716
Son üye
samet.toprak
Geri