ekran kartı watt değeri daha yüksek oludğu için daha iyi perfomans alırsın tabi fiyatı daha tuzlu olurHangi ekran kartını tercih etmeliyim? Sistemler birebir aynı olsa ne gibi bir avantajı veya dez avantajı olur?
Birebir aynı sistem olsalar aralarında fps olarak fark olmayacak yani o zaman. İlerde yazılım ile watt sınırı artarsa diye 140 mı almalıyım acaba?aralarında hiçbir fark yok 4050 4060 ve 4070 ekran kartları yazılımsal olarak limitli. oyunlarda 100 wattı geçmiyorlar
peki bu bilgiye nereden ulaşabiliriz? mümkünse doğrulayıcı bir kaynak verirseniz benimde laptop alma durumum var yakın zamanda ona göre araştırayımaralarında hiçbir fark yok 4050 4060 ve 4070 ekran kartları yazılımsal olarak limitli. oyunlarda 100 wattı geçmiyorlar
yani ben watt sınırının artacağını düşünmüyorumBirebir aynı sistem olsalar aralarında fps olarak fark olmayacak yani o zaman. İlerde yazılım ile watt sınırı artarsa diye 140 mı almalıyım acaba?
peki bu bilgiye nereden ulaşabiliriz? mümkünse doğrulayıcı bir kaynak verirseniz benimde laptop alma durumum var yakın zamanda ona göre araştırayım
O zaman 105 lik olanı almak daha mı iyi gibi .Site bakıma girmiş bakımdan çıkınca Pc özelliklerini ss alıp atarım buraya.yani ben watt sınırının artacağını düşünmüyorum
3. dakikadan sonra benchmarklar başlıyor ordan daha detaylı görebilirsiniz
tamamen aynı iki laptoplar ise tek fark ekran kartının watt değeri ise ucuz olanı almanız daha iyi olur dediğiniz site bakımdan çıkınca linki atın bir bakayım belki aynı fiyata daha iyileri vardırO zaman 105 lik olanı almak daha mı iyi gibi .Site bakıma girmiş bakımdan çıkınca Pc özelliklerini ss alıp atarım buraya.
Youtube den bir videodan baktım ortalama 5 fps fark ediyo en max genelde 1-2 fps fark oluyo birebir aynı sistemde100W'tan sonra performansta bir değişim olmayacaktır muhtemelen.
Üstte attığın videoya dayanarak söyledim ben de.Youtube den bir videodan baktım ortalama 5 fps fark ediyo en max genelde 1-2 fps fark oluyo birebir aynı sistemde
140 watt 4060 kesinlikle ve kesinlikleHangi ekran kartını tercih etmeliyim? Sistemler birebir aynı olsa ne gibi bir avantajı veya dez avantajı olur?