Çözüldü✓ 10500 ₺ sistem önerisi

B450 Tomahawk kalsın,bir sonraki nesilde değişin.
Daha değişmem herhalde ya. İmzadaki sistemi sattım zaten. Bir daha aldımmı artık uzun süre kalır herhalde.

O PSU o sistemde kullanılmaz, kullanılır da hiç sağlıklı olmaz.

700w ve Zalman olması iyi mi yapıyor? Düşük kaliteli bir PSU, düşük sistemler dışında kullanılmamalı. XPG Pylon 550w/650w öneririm, en ucuz Adeks'te şu an.
Sertifikalı olması iyi yapmıyor mu psu yu ? 2070 bile 650 w istiyordu ben garanti olsun diye iletidr upgrade yaparsam diye 700 750 w düşünüyorum aslında. Peki kasa iyi değil mi msi 100R ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi dakika imzanızdaki sitem 12k TL ye satıldı mı?
Evet sattım

Sertifikalı olması iyi yapmıyor mu psu yu ? 2070 bile 650 w istiyordu ben garanti olsun diye iletidr upgrade yaparsam diye 700 750 w düşünüyorum aslında. Peki kasa iyi değil mi msi 100R ?
Verimlilik sertifikasının kalite ile alakası yok. 2070, 650w istemiyor. 100R iyi bir kasadır.

Evet sattım
Gerçekten bu 2. el pazarını anlamıyorum, insanlar araştırmadan iyi olmayan fiyatlara alıyorlar sonra biz düzgün fiyatlı bir şey bulamıyoruz(size bir laf atmıyorum bu arada yanlış anlamayın)

Verimlilik sertifikasının kalite ile alakası yok. 2070, 650w istemiyor. 100R iyi bir kasadır.
Kutuda 650w önerilir yazıyor az önce sattım , gerekmeyebilir ama firmanın önerdiği 650w. Haklılık payınız var kasa ve psu 1000 tl olacak şekilde. Msi 100r desek napablirz yada kasa + psu ne önerirsiniz hava sirkülasyonu güzel bi kasa alalım

Gerçekten bu 2. el pazarını anlamıyorum, insanlar araştırmadan iyi olmayan fiyatlara alıyorlar sonra biz düzgün fiyatlı bir şey bulamıyoruz(size bir laf atmıyorum bu arada yanlış anlamayın)
Hepsi dahil ama ne var ne yok ben verdim. Gelen Arkadaş da pcden anlıyordu. Ekran kartı monitör g sync özellikle. Diğer parçalar olsun soğutucu vs. Hepsini beğendi öyle aldı. Bence normal fiyat , monitör kasa Kulaklık mouse ve klavye dahil bi sistem için.. ne pahalı ne ucuz.. normal.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...eep04-p-HBV00000W78WP?magaza=BOZDAN+Teknoloji
Monitör nasıl. 27inch sevmiyorum ama olsun yorumları hoşuma gitti. Önceki monitörüm Asus VG248QG 164 hz 0.5 ms TN paneldi.

Bu sefer kesin ips istiyorum. Var mıdır başka öneriniz.

Geri