1050ti Laptoba Overclock?

hid_ibrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
laptobumda i7-8750H 1050ti 16gb ram var. aslında performansında memnunum. alalı 2 yıl oluyor. ders dinlerken ekran kartı sıcaklığı (afterburnerden baktım) 53 derece. turbo fan ile 49'a falan düşüyor. overclock yapsam olur mu ? performans artar mı ? elimde kalacak kadar büyük bişey yaptırmıyacağım. yapmalı mıyım? teşekkürler.
buarda ders dinlerken zoom canlı yayın açık 2-3 tane chrome açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dxdiag'da bellekler samsung gözüküyor. belki verilmesi gereken bir bilgidir diye peşin veriyim

O.C. ile sıcaklık artabilir zaten sıcaklıklar iyi ama öyle bi leptopta ders için overclock'a gerek yok.

OC yaparsan performansı artar onunla birlikte sıcaklıklarda artar

O.C. ile sıcaklık artabilir zaten sıcaklıklar iyi ama öyle bi leptopta ders için overclock'a gerek yok.
ders için yapmayacağım canım ne alakası var :D sadece sıcaklık değerlerini verdim.

pubg oynuyorum, rainbow six baya oynarım

Ders için gerek yok ki. Ama OC olur mu dersen olur. Ben 1050 Ti laptop'u 1911 MHz yapmıştım.

Ders için gerek yok ki. Ama OC olur mu dersen olur. Ben 1050 Ti laptop'u 1911 MHz yapmıştım.
Tamam şimdi gördüm. Afterburner yüklü mü?

evet

Tamam şimdi gördüm. Afterburner yüklü mü?

Laptoba OC önerilmez. Yakarsın tüm sistemi.
çok aşırı bişey yapmaycağım aslında ama ben de elimde kalmasından korkmuyor değilim

ders için yapmayacağım canım ne alakası var :D sadece sıcaklık değerlerini verdim.

PUBG oynuyorum, rainbow six baya oynarım
O zaman yine pek gerek yok ekran kartın ve işlemcin ve ram benimle aynı max ayarlarda o oyunlarda akıcı oynuyorum ama O.C. yaparsan tabi daha iyi
Yanlış bilmiyorsam @RevDeisDou

Geri