Neler Yeni

1060 6GB SLI DESTEĞİ VAR MI?

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Görselleri incelediğimde MSI 1060 6 GB Armor modelin iki varyantı olduğunu gördüm. Bazısında SLI girişi var, bazısında yok. Senin kartı inceleyip görmen lazım. Ben SLI ile uğraşmanı tavsiye etmiyorum. Performanstan memnun değilsen satıp yenisini al.
ÇOKLU EKRAN KARTI DESTEĞİ

MSI Armor ekran kartları NVIDIA® SLI® çoklu ekran kartı konfigürasyonlarına tam destek verir.

Vatanbilgisayar da ekran kartı açıklamasında diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SLI destekleyen değil, GeForce optimizasyonlu oyunlar bunlar.
Bilmiyorum burdan gördüm bende

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Merhaba herkese birkaç ay önce 240 hz monitör aldım. Şuan bazı oyunlarda istediğim fps leri alamıyorum aklıma acaba ekran kartımda SLI desteği var mı diye düşünmeye başladım. Epey de SLI desteği gözükmüyor.
Ama youtube de 1060 ı SLI yapan kanallar var. İzlediğim videoda SLI 1060 6GB RTX 2060 6GB gücünde sizce yapmaya değer mi? SLI hakkında hiçbirşey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
SİSTEM İMZADA
GTX 1060 da SLI desteği yok ve SLI desteği ile 2 kartı kullanıcak oyun sayısı 1 elin parmak sayısı kadar falandır artık oyunlarda destek vermiyorlar o teknolojilere.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Teşekkürler cevaplarınız için o zaman 1 yıl sonra umarım stok durumları düzelir ve 3060 ti lı bilgisayar toplarım yada @Abdullah Hacıgül bi sistem patlatır onu alırım :D.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
ÇOKLU EKRAN KARTI DESTEĞİ

MSI Armor ekran kartları NVIDIA® SLI® çoklu ekran kartı konfigürasyonlarına tam destek verir.

Vatanbilgisayar da ekran kartı açıklamasında diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum burdan gördüm bende
Vatan’a güvenme sen. Kendi kartını kontrol et SLI girişi var mı yok mu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,572
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom