düşük ayarlarda 60 fps civarı açar gibi emin değilimindirime girerse tlou2 almayı düşünüyorum r5 5500 16 ram 1060 6gb sistem açar mı açmazsa ekran kartı öneriniz var mı
kurtarır gibiindirime girerse tlou2 almayı düşünüyorum r5 5500 16 ram 1060 6gb sistem açar mı açmazsa ekran kartı öneriniz var mı
60 açamaz maksimum 40 fps o da bir ihtimal.düşük ayarlarda 60 fps civarı açar gibi emin değilim
Düşük bütçeniz varsa rtx2060 süper rtx3060 rx6600 orta yüksek ayarlarda rahatlıkla oynarsınız.indirime girerse tlou2 almayı düşünüyorum r5 5500 16 ram 1060 6gb sistem açar mı açmazsa ekran kartı öneriniz var mı
60 açamaz maksimum 40 fps o da bir ihtimal.
DLSS vs ayarsız alamayacağını belirtmiştim aslında ayar yaparsa 70'e kadar görüyormuş vay ve görüntüde kötü değil.ayarlar güzel yapılırsa alır gibi ama ytdeki videolar bazen gerçektten uzak olabiliyor o yüzden kesin konuşmamak lazım
Rica ederim hocamteşekkür ederim
youtube videosuna aldırmamak lazım çok fazla işlemci iyi ve oc lu, ram frekansları yüksek 3-5 fps en azından o parçalardan bile oynuyorDLSS vs ayarsız alamayacağını belirtmiştim aslında ayar yaparsa 70'e kadar görüyormuş vay ve görüntüde kötü değil.