Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
wraith prism amd soyutucusu değil miydi?
Psu işlemciyi hakediyor demedim ki?hocam o psu o işlemciyi haketmiyor
Evet 10600k için kullanamam.wraith prism amd soyutucusu değil miydi?
bütçe buysa daha iyi çözümsoğutucu wraith prism. Başka bir bilgi gerekiyor mu?
Kasanın içindeki psu.FRISBY FC-8870G 400W USB 3.0 MidT GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY FC-8870G 400W USB 3.0 MidT GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçe belirtmedim ki?bütçe buysa daha iyi çözüm
Dark Diamond PRO Mesh 2x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 BOŞ KASA =OUTLET=TK047 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
bunları tercih et n11 den alıp kupon kullanarak psu 246 TL + kasa 230 TL 475 TL ile daha iyi bir çözüm olacaktırAerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet öyle kullancaktım ama r5 5600x + b450 almaya yöneldim.yeterli o psu o işlemciye hocam sanırım harici ekran kartsız kullanacaksınız işlemcinin içerisindeki ekran kartı ile
alacağın kasa artı psu 458 tl o bütçeden yola çıktımBütçe belirtmedim ki?
Sadece yeter mi diye sordum, psu elimde bulunuyor.
Evet öyle kullancaktım ama r5 5600x + b450 almaya yöneldim.
ne iş için kullanıcaksınız hocam ayrıca elinizde harici ekran kartı yoksa 5600x de gömülü grafik birimi yok görüntü alamazsınız bilginiz olsunBütçe belirtmedim ki?
Sadece yeter mi diye sordum, psu elimde bulunuyor.
Evet öyle kullancaktım ama r5 5600x + b450 almaya yöneldim.
Evet dahili grafik olmadığını biliyorum.ne iş için kullanıcaksınız hocam ayrıca elinizde harici ekran kartı yoksa 5600x de gömülü grafik birimi yok görüntü alamazsınız bilginiz olsun