Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
arkadaşlar merhaba bahşettiğim gamepadi almak istiyorum kupon vs 1069 TL'ye dusuyor f310 dan gececegim alınır mı
Alınır ama dün bi arkadaş tuşlar takılıyo diye konu açmıştıarkadaşlar merhaba bahşettiğim gamepadi almak istiyorum kupon vs 1069 TL'ye dusuyor f310 dan gececegim alınır mı
ets 2 oynuyorum hocam fazla uğraşmaya gerke yokalınır da modlamak lazım
ben içindeki ağırlık demirlerini çıkarttım rb lb tuşlarına elektrik bandı yapıstırdım teması daha ıyı yapabilmek için
alınır da modlamak lazım
ben içindeki ağırlık demirlerini çıkarttım rb lb tuşlarına elektrik bandı yapıstırdım teması daha ıyı yapabilmek için
xbox 9.nesil de alabiliyorum ancak aradaki fiyat farkına değer mi?Alınır ama dün bi arkadaş tuşlar takılıyo diye konu açmıştı
Hocam ne kadar xboxets 2 oynuyorum hocam fazla uğraşmaya gerke yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xbox 9.nesil de alabiliyorum ancak aradaki fiyat farkına değer m
değmez x15 daha iyi xbox kolundanets 2 oynuyorum hocam fazla uğraşmaya gerke yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xbox 9.nesil de alabiliyorum ancak aradaki fiyat farkına değer mi?
3 bin tl civarı hocamHocam ne kadar xbox
nerede 1069 tl link varmıalınır da modlamak lazım
arkadaşlar merhaba bahşettiğim gamepadi almak istiyorum kupon vs 1069 TL'ye dusuyor f310 dan gececegim alınır mı
bana özel fiyat hocamnerede 1069 tl link varmı
Alınır kullanıyorum baya güzel cihazarkadaşlar merhaba bahşettiğim gamepadi almak istiyorum kupon vs 1069 TL'ye dusuyor f310 dan gececegim alınır mı
Temu indirip bir süre sepetine ekleyip aratırsan bir süre sonra sana özel indirim promosyonlarında fiyatı ekstra düşüyornerede 1069 tl link varmı
f310dan geçilir mi hocamAlınır kullanıyorum baya güzel cihaz