Öncelikle herkese merhaba ben bilgisayar satın alcaktım ama büyük bi sorun var bilgisayar bileşenlerinde çok büyük sorun var bileşenler şu şekilde rx 550 gddr5 4gb intel i7 10700f 16 mb önbellek 8/16 çekirdek 16gb+16gb 32gb 3600 mhz ram psu 550 watt 80+ bronze daha fazlasını bilmiyom arkadaşlar ben burda ekran kartımın ve işlemcinin birbirine yakışmadığını gördüm youtube den araştırdım tam bulamadım acaba ekran kartı oyun kaldırırmı işlemcim kaldırırmı siye düşündüm kafam çok dağınık opmuştu hepinizden yardım ve tavsiye bekliyorum herkes sağlıcakla kalsın.
Öncelikle herkese merhaba ben bilgisayar satın alcaktım ama büyük bi sorun var bilgisayar bileşenlerinde çok büyük sorun var bileşenler şu şekilde rx 550 gddr5 4gb intel i7 10700f 16 mb önbellek 8/16 çekirdek 16gb+16gb 32gb 3600 mhz ram psu 550 watt 80+ bronze daha fazlasını bilmiyom arkadaşlar ben burda ekran kartımın ve işlemcinin birbirine yakışmadığını gördüm youtube den araştırdım tam bulamadım acaba ekran kartı oyun kaldırırmı işlemcim kaldırırmı siye düşündüm kafam çok dağınık opmuştu hepinizden yardım ve tavsiye bekliyorum herkes sağlıcakla kalsın.
En ucuz 11.500 TL'den Ucuz RTX 3060 TI Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi 11.500 TL'den Ucuz RTX 3060 TI Ekran Kartı fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Herkesden çok teşekkür ederim arkadaşla zaten pcyi ben ayarlamadım satın alcaktım 1660 çıkarcam ekran kartını pahalı olsada dahada pahalanmadan alıcam hepinize çok teşekkür ederim
Evet bende 1660a çıkarcam beniz zaten para 14000 tl vardı bi kısmını kasaya ayırmıştım 12500 13000 TL'ye çıkabilir ama kardeşimde yardım etçek kumbarasında 3500 tl var 2 yıldır staja giderek extraya giderek kazandım bu parayı annem babam bi katkıda bulunmadı hep ben yaptım hep hep hep benim eski pc vardı çok kötüydü kombinasyonu babama demiştim 2 yıl önce ilk stajıma gitçektim baba dedim bana pc alalım dedim para yok oğlum dedi halbuki cebinde 20000 TL'ye yakın para vardı sonra odama gidip ağladım ve dedimki ben o bilgisayarı alacam dedim kardeşime gitmeden önce şöyledim bak oğlunm kumbaranda para biriktir annenin babanın verdiği paralardan biz bilgisayarı alacaz dedim çocuk cağız usanmadan üşenmeden biriktirdi abi dedi alıcaz dimi dedi alıcaz dedim sonra zaten izmirdeyim bizim eski pc bozulmuştu oyüzden kardeşim çok sıkılıyodu sabret dedim 17500 tleyle bak dedim paramızda var alıcaz dedim sonra sevindi ben hala stajdayım çok yazamıyom işte bu pcyi buldum araştırdım pek bulamadım size danışdım şuan gtx 1660 takçam seçenek yerleri var hem zaten benim bir tane güzel bir bilgisayarım olsun dedim ve yarın alıcam izin günüm herkese teşekkür ederim