1080p 240hz için bu monitörü aldım iyi yapmış mıyım?

MelihSak

80+
Reaksiyon skoru
125
Bütçe
8000
Arkadaşlar Hp Victus 16 1028-nt kullanıyorum type c to displayport kablosu ile 240 hz'e kadar görüntü alabiliyorum bende bu monitörü tercih ettim gerek 24" olmasından gerek G-sync destekli olmasından genel olarak valo cs lol tarzı oyunlar oynuyorum zaten bozmaz beni diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ve bir de asus monitörüm olsun istedim onun da etkisi var yazılımı falan hoş geldi bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun. 240hz iyidir, ama 280hz de bulabilirdin o bütçeye.

teşekkürler bu almış olduğum monitör 270hz zaten benim laptop 240hz max verebiliyor 10hzlik bir kayıp dert değil

bir de iyzico kampanyası ile satın aldım %10 iade ettiler

Arkadaşlar Hp Victus 16 1028-nt kullanıyorum type c to displayport kablosu ile 240 hz'e kadar görüntü alabiliyorum bende bu monitörü tercih ettim gerek 24" olmasından gerek G-sync destekli olmasından genel olarak valo cs lol tarzı oyunlar oynuyorum zaten bozmaz beni diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ve bir de asus monitörüm olsun istedim onun da etkisi var yazılımı falan hoş geldi bana.

Kanka yakında bir sistem toplayacağım gerçekten iyi bir seçim yapmışsın bende bu ve samsung Odyssey g4 arasında kaldım ama bunu almayı düşünüyorum tek sıkıntısı hareket kabiliyeti sınırlı o yüzden bir adet de vesa alacağım

Kanka yakında bir sistem toplayacağım gerçekten iyi bir seçim yapmışsın bende bu ve samsung Odyssey g4 arasında kaldım ama bunu almayı düşünüyorum tek sıkıntısı hareket kabiliyeti sınırlı o yüzden bir adet de vesa alacağım
Bana kalırsa iyzico kampanyasıyla benim monitörün aynısını çek 760tl iyzico hesabına iade yapsın üzerine 400-500 koyup vesa alırsın ucuza gelir bence

Hocam 2 bin daha biriktirip 27 inc 2k 240hz monitör alabilirdiniz 😪

hayırlı olsun hocam bir tanıdığımda var bu model 1 sene önce falan deneyimleme şansım olmuştu güzel görüntü veriyor diyebilirim 👍

Geri