Yeterli olmaz rtx 4090 ve i9 14900ks lazım. (Sistem yeterli reisss)Ramin 32 olması benim için çok önemli onun dışında hazırda 2tb ssdim olduğu için ucuza geliyor diye dokunmadığım bir 500gb ssd var içinde sadece 1080p de AAA oyunlar oynamak için almak istiyorum rdr 2 gibi nasıldır
Hocam afedersiniz ama direk Kazık Saplama Geçirme delme sistemi yani Voyvoda bile Halkına Bu kadar büyük bir kazık çakmamıştır eminim bu sistem 20K üstü etmez hatta geçen 11.11 vatan indiriminde 16K falandıRamin 32 olması benim için çok önemli onun dışında hazırda 2tb ssdim olduğu için ucuza geliyor diye dokunmadığım bir 500gb ssd var içinde sadece 1080p de AAA oyunlar oynamak için almak istiyorum rdr 2 gibi nasıldır
hocam fiyat ne kadar düşerse benim için o kadar iyi rami 32 altına düşürmeden en ucuz bunu yapabildim işlemciyle falan uyumu nasıldır hiç bilmiyorumhocam bu fiyatta daha iyi sistem bulunur lakin RTX 4060 1080p oyunlarda üzmez
Hocam sistem yeterlide fiyat konusunda da bilgilendirin bu tarz konularda arkadaşları yoksa böyle bir kazığı alabilirlerYeterli olmaz rtx 4090 ve i9 14900ks lazım. (Sistem yeterli reisss)
bi arayım hocamhocam fiyat ne kadar düşerse benim için o kadar iyi rami 32 altına düşürmeden en ucuz bunu yapabildim işlemciyle falan uyumu nasıldır hiç bilmiyorum
FiyatpahaliRamin 32 olması benim için çok önemli onun dışında hazırda 2tb ssdim olduğu için ucuza geliyor diye dokunmadığım bir 500gb ssd var içinde sadece 1080p de AAA oyunlar oynamak için almak istiyorum rdr 2 gibi nasıldır
BilgilendirdimHocam sistem yeterlide fiyat konusunda da bilgilendirin bu tarz konularda arkadaşları yoksa böyle bir kazığı alabilirler
Hocam sorun şu fiyat direk saplama fiyatı düşürmeye falan çalışmayın Direk sistemi almayınhocam fiyat ne kadar düşerse benim için o kadar iyi rami 32 altına düşürmeden en ucuz bunu yapabildim işlemciyle falan uyumu nasıldır hiç bilmiyorum
Fiyatpahali
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgilendirdim
hocam bilgisayarda 16gb yetmiyor bana ddr5 e çıkınca fiyat uçuyor gibi geldi hızlı olmasına gerek yok yani 25 26k civarı şöyle iyi bi 1080p sistem yok mu yaHocam sorun şu fiyat direk saplama fiyatı düşürmeye falan çalışmayın Direk sistemi almayın
ve 32GB ram neden önemli ona göre hız gerektiren bir şey ise DDR5 önerelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat çok pahalıdırRamin 32 olması benim için çok önemli onun dışında hazırda 2tb ssdim olduğu için ucuza geliyor diye dokunmadığım bir 500gb ssd var içinde sadece 1080p de AAA oyunlar oynamak için almak istiyorum rdr 2 gibi nasıldır
evet herkes öyle dedi ben de 20k ye almak istiyorum aynı sistemiFiyat çok pahalıdır