Hepsiburada’dan Nays ile alırsanız 250TL cashback var 7050TL’ye geliyor.![]()
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bence bu bütçeye daha garanti bir marka alınmalı.Mesaj otomatik birleştirildi:
Marka kötü ama ürün yorumları hep güzel gördüm güzel olmayan yorumlar da cihazla alakalı değil ölü piksel çıktı veya hasarlı kargo geldi tarzı
![]()
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
ghosting falan yok gibi bu urunu almaya çalışacam öneriniz için teşekkür ederimHepsiburada’dan Nays ile alırsanız 250TL cashback var 7050TL’ye geliyor.
Samsung odyssey g4 öneririm ben kullanıyorum.Ghosting olmayan 1080p 240hz 24-25" IPS monitör önerisi Bütçem maximum 7.000tl
hocam bu bütçede başka 280hz yok :dbence bu bütçeye daha garanti bir marka alınmalı.
arkadaş 280 hz istemiyor xdhocam bu bütçede başka 280hz yok :d
Şans işi değil, monitörün tepki süresi ile alakalı. Tepki süresi de panel ve monitör üreticisinin overdrive optimizasyonu ile alakalı.Ghosting olmayan ? Bu olay benim bildiğim şans işi Bilmediğimden soruyorum buna kesin çıkmaz garantisi verebilen bir marka var mı ?