5 sene rahat götürür diye düşünüyorum. 23.999 TL'lik HP Victus'u alacaksınız sanırsam. Sorunuz var ise cevaplayabilirim. RTX 3050 Ti'lısını kullanıyorum.Sorum gayet basit i5-12500h ve rtx3060 ile
Low ayarlarda 1080p beni kaç sene götürür, uzun ömürlü olur mu?
Evet hocam dediğiniz laptopu sipariş ettim cuma günü elimde olacak inşallah5 sene rahat götürür diye düşünüyorum. 23.999 TL'lik HP Victus'u alacaksınız sanırsam. Sorunuz var ise cevaplayabilirim. RTX 3050 Ti'lısını kullanıyorum.
5 sene rahat götürür diye düşünüyorum. 23.999 TL'lik HP Victus'u alacaksınız sanırsam. Sorunuz var ise cevaplayabilirim. RTX 3050 Ti'lısını kullanıyorum.
Soğutma ve ekran kalitesi nasıl hocam bir de freedos kurulumundan korkuyorum zor olur gibime geliyor.5 sene rahat götürür diye düşünüyorum. 23.999 TL'lik HP Victus'u alacaksınız sanırsam. Sorunuz var ise cevaplayabilirim. RTX 3050 Ti'lısını kullanıyorum.
O zaman fiyatını hal ediyor (tabi ki bu ekonomiyi baz alarak)şimdilik ultrada götürüyor 5 seneye medium ayarlara geçeriz
Soğutması iyi denilebilir. %45 NTSC ekran beklediğimden iyi çıktı. Windows kurmak çok kolay. USB'nize Windows 11 yazdırın UEFI olarak. Birde size Intel AX211 sürücüsünü vereyim:Soğutma ve ekran kalitesi nasıl hocam bir de freedos kurulumundan korkuyorum zor olur gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman fiyatını hal ediyor (tabi ki bu ekonomiyi baz alarak)
Soğutması iyi denilebilir. %45 NTSC ekran beklediğimden iyi çıktı. Windows kurmak çok kolay. USB'nize Windows 11 yazdırın UEFI olarak. Birde size Intel AX211 sürücüsünü vereyim:
Birde Bluetooth'u vereyim:
Bu ikisini Windows 11'i yazdırdıktan sonra bu ZIP'lerin içindekilerini, USB'nin içine bir klasör oluşturup atın. Windows'u kurduktan sonra direkt Wi-Fi'yı ve Bluetooth'u yükleyebilirsiniz.
bakımlı medium ayarlarda 4 sene götürürSorum gayet basit i5-12500h ve rtx3060 ile
Low ayarlarda 1080p beni kaç sene götürür, uzun ömürlü olur mu?