1080p monitör için 8gb ekran kartı yeter mi?

Reaksiyon skoru
18
1080p monitörüm var değiştirmeyi düşünmüyorum hemen genelde hikayeli oyunlar oynuyorum sizce rtx5060 mı alayım 5060 ti mı önerebilceğiniz sistem var mı ya da bunlara alternatif 12gb ekran kartı falan.

Ekran kartı bütçen ne ikinci el düşünüyor musun?

5060 Ti almalısın, ne yazık ki bazı oyunlarda 8gb Vram sınırda kalıyor, uzun vadeli kullanacağını düşünürsek yeni çıkacak oyunlarda 8gb Vram'in yeterli gelmemesi gibi bir durum söz konusu. Sonuç olarak: 5060 Ti 16gb almak oldukça mantıklı...

1080p monitörüm var değiştirmeyi düşünmüyorum hemen genelde hikayeli oyunlar oynuyorum sizce rtx5060 mı alayım 5060 ti mı önerebilceğiniz sistem var mı ya da bunlara alternatif 12gb ekran kartı falan.
Selam hocam grafiği fulleyip oynamak istiyorum diyorsan 8 gb yetmez he orta ayarlarda oynarım dersen götürebilir bende 4060ti 16 gb var hikayeli oyunlar oynadığımdan ötürü tercih wettim vram sınırına takılmadan grafiği fulleyip keyfime bakıyorum

Sistem için bütçeniz nedir?
35-40k civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı bütçen ne ikinci el düşünüyor musun?
Yok düşünmüyorum hocam

Selam hocam grafiği fulleyip oynamak istiyorum diyorsan 8 gb yetmez he orta ayarlarda oynarım dersen götürebilir bende 4060ti 16 gb var hikayeli oyunlar oynadığımdan ötürü tercih wettim vram sınırına takılmadan grafiği fulleyip keyfime bakıyorum
Hocam ne kadara toplamıştınız işlemciniz falan ne 4060ti da bakıyorumda

35-40k civarı

Yok düşünmüyorum hocam

11400f kullanıyorum hocam gaming oc almıştım yazılım ve çizim kullanan bir arkadaştan 1 yıl kullanmıştı ve kartı yormamış temizdi sorunsuz 2. el iyi fiyata kaptım. 15 tl ye8 gb versiyonunun 0 hali ile aynı fiyat hatta 2. elde bile yine 13.14 bin tl ye geliyordu 8gb hali

5060 Ti almalısın, ne yazık ki bazı oyunlarda 8gb Vram sınırda kalıyor, uzun vadeli kullanacağını düşünürsek yeni çıkacak oyunlarda 8gb Vram'in yeterli gelmemesi gibi bir durum söz konusu. Sonuç olarak: 5060 Ti 16gb almak oldukça mantıklı...
Hocam zaten yeni çıkan oyunlar için playstation var bu arada ki farkı vermeye değer mi oynicağım oyunlar zaten eski olucak

35-40k civarı

Yok düşünmüyorum hocam

sistem 2. eldi cpu 3k gpu 15 k ram 1.5k anakart 2.2k [kasa. kasa fanı .kule tipi soğutucu. psu]5k top 27k küsur. Şuan yeniliyorum ama AM5 sistem topluyorum az kaldı çoğu parçayı aldım

Hocam zaten yeni çıkan oyunlar için playstation var bu arada ki farkı vermeye değer mi oynicağım oyunlar zaten eski olucak
eski oyunlar oynayacaksan 8 gb yeterli.bulabilirsen rx 6000 fp ürünüdür.4060 ta var ama 2. elde pahalı.4060 alacağına b580 veya 6750 gibi ekran kartları tercih ediliyor genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri