The Batman
80+ Silver
senin bilgisayarında yada yazılımda sorun olabilirAçıyor ama
2k ultra ayarlada dlss ile 60-70 arası veriyor
senin bilgisayarında yada yazılımda sorun olabilirAçıyor ama
Valla bende onu dedim ama kimse dinlemedisenin bilgisayarında yada yazılımda sorun olabilir
2k ultra ayarlada dlss ile 60-70 arası veriyor
ekran kartının sıcaklıklarına falan bak kasada bir sorun yoksa bence bir temiz format at 1-2 saate temiz kur hepsini dll performans modu ile 4k da 60 fps veriyor kart bende şaşırdım m2 ssd falan varsa bayagı hızlı kuruyorValla bende onu dedim ama kimse dinlemedi
3070 Olması Gerekenden Düşük FPS
AMD Ryzen 9 5900X videodaki işlemci. sıfırlayıp bütün driverları kurup xmp'yi açıp deniyorsun değil mi bunları? ve işlemcine oc yapabilirsin darboğazı azaltmak için. Hocam darboğaz yokta driver en sonda ddu ile kaldırıp tekrar deneyeceğim onun dışında xmp aktif moddaforum.donanimarsivi.com
şimdi anladım stok sogutucu büyük ihtimal ısınmadan fps düşüyorValla bende onu dedim ama kimse dinlemedi
3070 Olması Gerekenden Düşük FPS
AMD Ryzen 9 5900X videodaki işlemci. sıfırlayıp bütün driverları kurup xmp'yi açıp deniyorsun değil mi bunları? ve işlemcine oc yapabilirsin darboğazı azaltmak için. Hocam darboğaz yokta driver en sonda ddu ile kaldırıp tekrar deneyeceğim onun dışında xmp aktif moddaforum.donanimarsivi.com
Driver silip tekrar kurdum 60 fps ye çıktım da gene az gibiekran kartının sıcaklıklarına falan bak kasada bir sorun yoksa bence bir temiz format at 1-2 saate temiz kur hepsini dll performans modu ile 4k da 60 fps veriyor kart bende şaşırdım m2 ssd falan varsa bayagı hızlı kuruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi anladım stok sogutucu büyük ihtimal ısınmadan fps düşüyor