Öneri 1080p Ultra için Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar 2 tane kart buldum birisi miningli ama iyi koşullarda bakım yapılarak kullanılmış diğeri ise hiç mining yapılmamış ve 6 ay garantisi kalmış bir kart, fikirlerinizi merak ediyorum. Hangisini almalıyım ve bu kartlar bu fiyata alınır mı? Bunlar da olmazsa AMD'ye yönelmeyi düşünüyorum.
Mining yapılmış kart
Mining yapılmamış kart
Bu kartlar artık ömrünü doldurmuş, ikinci elden 4070 Super, 7800XT, 7900GRE bakın derim hem ömür hem ikinci el piyasası anlamında memnun edecektir.
Saf güç anlamında yeterli gelir derseniz taksitli 9060XT 16 GB / 5060Tİ 16 GB da bakılabilir, ödeme anlamında çok daha rahat olur.

Bu kartlar artık ömrünü doldurmuş, ikinci elden 4070 Super, 7800XT, 7900GRE bakın derim hem ömür hem ikinci el piyasası anlamında memnun edecektir.
Saf güç anlamında yeterli gelir derseniz taksitli 9060XT 16 GB / 5060Tİ 16 GB da bakılabilir, ödeme anlamında çok daha rahat olur.
Bir de onlara bakayım hocam. Benim için saf güç önemli sizce 6800xt ve 6900xt gibi kartlar alınır mı?

Bir de onlara bakayım hocam. Benim için saf güç önemli sizce 6800xt ve 6900xt gibi kartlar alınır mı?
Alınır elbette, şu piyasada alınacak en mantıklı 2 kart yazdıkların, bu bütçeden daha da uyguna bulursun taş gibi kart ikisi de.

Geri