çok ciddi bir darboğaz olacağını sanmam hocam 4070 her türlü daha mantıklı bence. İleride 2k monitöre geçtiğinde de kartın tam performansını alabilirsin.Eyvallah hocam.
oyun testleri burada bakabilirsiniz.Eyvallah hocam.
hocam sormayı unuttum monitörü aldıktan sonra gelişmiş görüntü ayarlarından tazeleme hızını ayarladınız mı ? Direk tak çalıştır kullandıysanız 60 hz ayarlı olarak gelir.Eyvallah hocam.
tabii ki hocam 270hz de kullanıyorum.çok ciddi bir darboğaz olacağını sanmam hocam 4070 her türlü daha mantıklı bence. İleride 2k monitöre geçtiğinde de kartın tam performansını alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun testleri burada bakabilirsiniz.
hocam sormayı unuttum monitörü aldıktan sonra gelişmiş görüntü ayarlarından tazeleme hızını ayarladınız mı ? Direk tak çalıştır kullandıysanız 60 hz ayarlı olarak gelir.
hocam bir şey sorucam bu arada minimum 600w psu istiyor 4070.Bende 650w var sorun olurmu?1080p de 4070 daha performanslı olur arada 2500 TL varken gidip 4060ti 16 alınmaz hem rdr2 de oynicam demişsin o yüzden 4070 al
hiçbir sorun olmaz 650w yeterlidir.tabii ki hocam 270hz de kullanıyorum.
hocam bir şey sorucam bu arada minimum 600w psu istiyor 4070.Bende 650w var sorun olurmu?
peki ya overclock yaparsam da yeter mi hocam?hiçbir sorun olmaz 650w yeterlidir.
yeter de soğutucunuz sıvı soğutucu falan değilse hiç bulaşmayın o işlere değmez o kadar fark için.peki ya overclock yaparsam da yeter mi hocam?
O zaman yeni psu almam gerekiyor.yeter de soğutucunuz sıvı soğutucu falan değilse hiç bulaşmayın o işlere değmez o kadar fark için.
psu yeterli hocam neden psu alıyorsunuzO zaman yeni psu almam gerekiyor.
Sıvı soğutucunuz felan iyi değilse bulaşmayın dediniz hocam.psu yeterli hocam neden psu alıyorsunuz
hocam sıvı soğutucu ile güç kaynağının ne alakası varSıvı soğutucunuz felan iyi değilse bulaşmayın dediniz hocam.
Ahhh gece gece overclock için demişsiniz sıvı soğutucuyu kafa gitti valla kusura bakmayın hocam Dhocam sıvı soğutucu ile güç kaynağının ne alakası var