Neler Yeni

109 TL ye Markasını hiç duymadığım, sözde rgb bir klavye aldım.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
109
Arkadaşlar normalde dexim alacaktım ama 130 tl vermek istemedim biraz daha araştırdım. ve trendyolda evax diye bir markanın rgb klavyesini gördüm. Satıcıya neden bu kadar ucuz olduğunu sorunca ve gerçek rgb mi yoksa led mi diyince satıcı ; Tanıtım amacıyla bu fiyattan 10 adet ürün sunduk ve klavye ışıklandırması rgb dedi. yorumlardaki fotoğraflar da benim ilgimi çekti. çok güzel gözüküyor klavye. resim_2022-10-23_194212956.png
Klavye gelince yeni bir konu açacağım ve hep birlikte göreceğiz. umarım dandik düz everest yollamazlar...

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
idare eder ama söylüyorum
RAİNBOW klavyedir

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar normalde dexim alacaktım ama 130 TL vermek istemedim biraz daha araştırdım. ve trendyolda evax diye bir markanın rgb klavyesini gördüm. Satıcıya neden bu kadar ucuz olduğunu sorunca ve gerçek rgb mi yoksa led mi diyince satıcı ; Tanıtım amacıyla bu fiyattan 10 adet ürün sunduk ve klavye ışıklandırması rgb dedi. yorumlardaki fotoğraflar da benim ilgimi çekti. çok güzel gözüküyor klavye. Alıntıyı görüntüle
Klavye gelince yeni bir konu açacağım ve hep birlikte göreceğiz. umarım dandik düz everest yollamazlar...
Ekran Görüntüsü (19).png

Mesaj otomatik birleştirildi:

idare eder ama söylüyorum
RAİNBOW klavyedir
olsun hocam piyasa fiyatın göre ucuz, ve kablosu kumaş kaplamaymış. yeter ki işimi görsün

panizher

80+ Silver
Arkadaşlar normalde dexim alacaktım ama 130 TL vermek istemedim biraz daha araştırdım. ve trendyolda evax diye bir markanın rgb klavyesini gördüm. Satıcıya neden bu kadar ucuz olduğunu sorunca ve gerçek rgb mi yoksa led mi diyince satıcı ; Tanıtım amacıyla bu fiyattan 10 adet ürün sunduk ve klavye ışıklandırması rgb dedi. yorumlardaki fotoğraflar da benim ilgimi çekti. çok güzel gözüküyor klavye. Alıntıyı görüntüle
Basit klavye işte ve full rgb değil rainbow iste 3-4 bölgeli

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bununda kablosu kumaş ama kaliteli olduğu anlamına gelmiyor kanka :d
biliyorum kanka sen kafanı yorma, kablosunun kumaş olması kablonun daha uzun süre dayanması demek. bizde biliyoruz bi parça kumaşın kaliteye etki etmediğini.

Hasan344

80+ Gold
Bu klavye modelini bir çok dandik marka fason olarak yaptırıyor ve yüzde 99.9 ihtimal rainbow klavyedir.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu klavye modelini bir çok dandik marka fason olarak yaptırıyor ve yüzde 99.9 ihtimal rainbow klavyedir.
Evet, araştırdım ve bu klavye zaten jopus adı altında geliyormuş. evax felan değilmiş markası, bu fiyata maalesef başka seçenek yok gibi, bu hale getirenler utansın.
Aldınız mı? ben de almayı düşünüyorum
Hocam sipariş verdim ama henüz gelmedi, gelince yeni bir konu açıp bu konuya yeni konunun linkini ekleyeceğim. bence alacaksanız bu fiyata muadili yok diyebilirim. bundan daha kötüleri 130 140 tl ye satıyorlar.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Top Bottom