Neler Yeni

10k - 11k Arası 5800x işlemci için GPU önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mert Kıroğlu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
değil ama nvidia sıkıntı yaşatmaz konfora da para harcamak gerekir biraz
Sıkıntı AMD ye özgü değil ki her model sıkıntı çıkarabilir. Bence biraz eski zamandan kalma bir önyargılı bir yaklaşımın var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada genel bildiğin kronik problemler varsa beni aydınlatabilir misin?

değil ama nvidia sıkıntı yaşatmaz konfora da para harcamak gerekir biraz
Eski model AMD ekran kartlı laptoplara bunu deseydin sana kesinlikle katılırdım ama :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
@Weezy.10uR Ben şahsen oyun oynarken monitöre bakacağımdan performanslarına bakıyorum :D O sıralamada en güçlü olan 6750XT şuan. @RevDeisDou nun attığı 6750XT Red Devil modeli hem iyi bir model hem de fiyat olarak uygun olmasa da makul. Eğer hemen alıp işi bitirmek istiyorum diyorsanız 6750XT Red Devil işinizi görür. Ayrıca peşin fiyatına taksit seçenekleri de mevcut.
O halde 6700xt nitro ve 6750xt red devil e öncelik vericem. Peki beyaz olan modeller nasıldır, bu iki karta göre düşük performanslımı ?

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Sıkıntı AMD ye özgü değil ki her model sıkıntı çıkarabilir. Bence biraz eski zamandan kalma bir önyargılı bir yaklaşımın var.

Yada genel bildiğin kronik problemler varsa beni aydınlatabilir misin?

Eski model AMD ekran kartlı laptoplara bunu deseydin sana kesinlikle katılırdım ama :D
yakın zamanda 3060 mı 6600xt mi alayım diye anket yapmıştım mevcut amd kullanıcıları nvidia al dedi 5 kişiden 4ü ki kullanıp memnun olan arkadaş da sıkıntı yaşamış fakat sorunun kendisinden kaynaklı olduğunu söyledi

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
yakın zamanda 3060 mı 6600xt mi alayım diye anket yapmıştım mevcut amd kullanıcıları nvidia al dedi 5 kişiden 4ü ki kullanıp memnun olan arkadaş da sıkıntı yaşamış fakat sorunun kendisinden kaynaklı olduğunu söyledi
Nvdia amd farkını bilmem ama genel olarak amd kullananlardan yana çok sıkıntı duymadım. Teşekkür ederim yinede :)

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Nvdia amd farkını bilmem ama genel olarak amd kullananlardan yana çok sıkıntı duymadım. Teşekkür ederim yinede :)
rica ederim
f/p olarak zaten amd her türlü alıyor benzer fiyatlılarda ben biraz fazla ödeyeyim de sıfır sıkıntı kullanayım kafasında olduğum için

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
Saf güç anlamında sana bir sıralama yapayım fiyat-performans ona göre bakabilirsin. Sıralama az güçlüden en güçlüye doğrudur.

Nvidia Rtx 3050
Amd Rx 6600
Nvidia Rtx 3060
Amd Rx 6600 XT
Amd Rx 6650 XT
Nvidia Rtx 3060 TI
Amd Rx 6700 XT
Amd Rx 6750 XT

Bilgici Bilim

80+ Bronze
6700 xt al bak keyfine 1080 de herseyde kafan rahat olsun bence

Dahası