Y Yusuf🏳 80+ Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 54 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim 🏳🏳🏳🏳🏳 7 Mart 2025 #1 merhaba mevcut olarak hawk v4 kullaniyorum ama malesef bana yetmiyor boyun fıtığım var oyuncu veya normal koltuk fark etmez argonomik bir koltuk ariyorum elimdekini elden çikariyorum fiyat 6.000k pazarlık var siyah v4 istanbul içi teslim
merhaba mevcut olarak hawk v4 kullaniyorum ama malesef bana yetmiyor boyun fıtığım var oyuncu veya normal koltuk fark etmez argonomik bir koltuk ariyorum elimdekini elden çikariyorum fiyat 6.000k pazarlık var siyah v4 istanbul içi teslim
Lost_Dragon 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,405 Dahası Reaksiyon skoru 963 Yaş 44 İsim Göksel Gündüz Steam https://www.twitch.tv/lost_dragontr 7 Mart 2025 #2 Şu tür koltukların daha ergonomik olduğunu söylüyorlar ama kullanmadığım için bilemiyorum. Cougar Terminatör - Gamepower Emperor - Gamepower Throne - Adore Gaming Ace Ultra Karşılaştırması - Epey Epey - Cougar Terminatör - Gamepower Emperor - Gamepower Throne - Adore Gaming Ace Ultra özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Şu tür koltukların daha ergonomik olduğunu söylüyorlar ama kullanmadığım için bilemiyorum. Cougar Terminatör - Gamepower Emperor - Gamepower Throne - Adore Gaming Ace Ultra Karşılaştırması - Epey Epey - Cougar Terminatör - Gamepower Emperor - Gamepower Throne - Adore Gaming Ace Ultra özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com