omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,204
10 12k gibi bütçe var bu bütçede tab s9 fe var sizce mantıklımıdır okul için alınacak kalemi olması lazım sizin önerini nedir
İşlemcisi ve ekranı kötü.10 12k gibi bütçe var bu bütçede tab s9 fe var sizce mantıklımıdır okul için alınacak kalemi olması lazım sizin önerini nedir
Attığın tabletinde ekranı iyi değil. LCD kullanıyor. Ve Snapdragon 7s Gen 2 ile Exynos 1380'in performansı neredeyse aynı. İkiside Samsung döküm ısı dereceleri yakın.İşlemcisi ve ekranı kötü.
Şu model o fiyat bandında en mantıklı tablettir.
Lcd ekran, tft ekrandan çok daha iyidir.Attığın tabletinde ekranı iyi değil. LCD kullanıyor. Ve Snapdragon 7s Gen 2 ile Exynos 1380'in performansı neredeyse aynı. İkiside Samsung döküm ısı dereceleri yakın.
Farklar çok yakın. S9 FE'i alınabilir yapan şey kutusundan S Pen çıkması.Lcd ekran, tft ekrandan çok daha iyidir.
İşlemciler benzer ama snapdragon 7s gen2 daha güçlü.
Ayrıca pil, ram, depolama olarak da pocopad daha dolgun.
Tüm bunlara baktığımızda niye pocopad yerine s9 fe alasın?
Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi (6 GB / 128 GB) - Poco Pad Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi (6 GB / 128 GB) - Poco Pad özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Ama kalemi yokki hocam bununİşlemcisi ve ekranı kötü.
Şu model o fiyat bandında en mantıklı tablettir.
Elini kalem olarak kullanAma kalemi yokki hocam bunun
Haklısın hocam ben bu zekayla bu yaşa nasıl geldiğimi hala düşünüyorum bu benim aklıma nasıl gelmediElini kalem olarak kullan