Yunus EMRE 5561
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 10000
10k bütçem var çok aşamam bu civarlarda en ideal telefon nedir
![]()
Redmi Note 14 Pro (8 GB / 256 GB)
Redmi Note 14 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
samsung derseniz a35 veya a55 iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10k hiç aşamam diyorsan redmi note 14 bakabilirsin
hocam x6 x7 pro bütçemi çok aşıyor 13 e falan çıakrım maksimumTr ise tecno camon 20 pro bakabilirsiniz yok ydde olabilr derseniz x6 pro x7 prolara bi bakın derim x7 pro biraz fazla kaçabilir ama
e tamam o zaman yurt dışı alın işte 12-13 civarına x7 pro satılıyor sarı sitede fln bakabilirsiniz güvendiğiniz yer varsa bakabilirsinizhocam x6 x7 pro bütçemi çok aşıyor 13 e falan çıakrım maksimum
nası yani hocam anlayamadıme tamam o zaman yurt dışı alın işte 12-13 civarına x7 pro satılıyor sarı sitede fln bakabilirsiniz güvendiğiniz yer varsa bakabilirsiniz
yurtdışı telefon diyorum alabilrisiniz satılıyor ucuza ha yok yurtdışı derseniz bunlarada bakabilirsiniz günceleme desteği olarak sıkntı yaşarsınız belkinası yani hocam anlayamadım
yurtdışı telefon diyorum alabilrisiniz satılıyor ucuza ha yok yurtdışı derseniz bunlarada bakabilirsiniz günceleme desteği olarak sıkntı yaşarsınız belki
![]()
Xiaomi Mi 10T (8 GB)
Xiaomi Mi 10T detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Poco F4 (6 GB / 128 GB)
Poco F4 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com