asus mu? o ne alaka? sen önce mesaj alıntılamayı öğren ondan sonra başka şeyler öğretmeyi denersinHer VA panelin aynı olmadığını hepinize öğreteceğiz inşallah
asus mu? o ne alaka? sen önce mesaj alıntılamayı öğren ondan sonra başka şeyler öğretmeyi denersinHer VA panelin aynı olmadığını hepinize öğreteceğiz inşallah
Son önerini farketmemisim. Ettikten sonra sildim zaten.asus mu? o ne alaka? sen önce mesaj alıntılamayı öğren ondan sonra başka şeyler öğretmeyi denersin
kime asus önermişim? bir çok konuda asus önermişsin demişsin?Son önerini farketmemisim. Ettikten sonra sildim zaten.
Boşuna konuyu işgal etmeye gerek yok. Yanlış gördüğümü farkettim ve sildim. Ama VA panel hakkında olan fikirlerin hala yanlış tabii. Onu silmedimkime asus önermişim? bir çok konuda asus önermişsin demişsin?
öyle yanlış görmüşümle olmaz ithamda bulunuyorsan özür dilemen gerekir. ama gerek yok sadece benim gönderilerimi alıntılamazsan sevinirim ben fikrimi söyledim gerisi konu sahibinin bileceği iş. diyaloğa gerek yokBoşuna konuyu işgal etmeye gerek yok. Yanlış gördüğümü farkettim ve sildim. Ama VA panel hakkında olan fikirlerin hala yanlış tabii. Onu silmedim
Bunu kullanıyorum, memnunum![]()
Asus ROG Strix XG27ACS Monitör
Asus ROG Strix XG27ACS Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com