Hani nerde ve gecen dediginiz ne zamanAlınmaz daha geçen 128 Gb iPhone 13'ü 10K ya aldık
1 hafta önce, sahibinden den bulduk sıfırdı hala satılıyorHani nerde ve gecen dediginiz ne zaman
Hocam link atma sansiniz var mi1 hafta önce, sahibinden den bulduk sıfırdı hala satılıyor
söylerseniz biz de alalım.fiyat çok inandırıcı gelmedi.en ucuz 12 bine satıldı zaten.Alınmaz daha geçen 128 Gb iPhone 13'ü 10K ya aldık
Salla samanı gelir zamanıAlınmaz daha geçen 128 Gb iPhone 13'ü 10K ya aldık
Aynen arkadaşlar doğru. Ben telefonun kılıfıyım, bizzat şahit oldum.Alınmaz daha geçen 128 Gb iPhone 13'ü 10K ya aldık
söylerseniz biz de alalım.fiyat çok inandırıcı gelmedi.en ucuz 12 bine satıldı zaten.
ben geçen ay 9 bine 12 mini aldım.13 satışları durduğu için telefondan memnunum.
Pasaport kayıtlı değildi ayrıca etik olmayan bazı özellikleri olduğundan ucuzudu ama isteyen bulur, satın alır ve kullanır türkiyede şuan sorunsuz çalışıyor ben link vermek istemiyorumSalla samanı gelir zamanı
11 kullanıyorum 1 yıldır. 12 mini almadığıma hiç pişman olmadım. İkinci el uygun fiyattan 11 alsan da işini görür. 12 miniyi elden çıkarman daha zor olacaktır.Başka yorumu olan var mı ?