Xiaomi redmi note 12 Pro veya kaçak redmi k50 falan alabilirsin heralde o fiaytlaraBu fiyata en iyi ne önerebilirsiniz?
Bütçe max 10000 bellki 200 300 TL artabilir.
Bu fiyata en iyi ne önerebilirsiniz?
Bütçe max 10000 bellki 200 300 TL artabilir.
Damla çentikSamsung Galaxy A34 5G 8 GB 128 GB - Turkcell Pasaj
Yüksek kalitedeki Galaxy A34 5G 8 GB 128 GB akıllı telefonlara sahip olmak için Turkcell Pasaj’ı ziyaret ederek ihtiyacınız olan ürünü satın alabilirsiniz.www.turkcell.com.tr
buda incelemem gibi bişe oldu konuyu okuyabilriisn
Yardım - A34 vs M34 vs S20FE hangisi alınmalı
arkadaşlar 3 ünden birini almayı düşünüyorum hemen hemen aynı fiyatlar m34 ün galaxy buds 2 de geliyor sizce hangisini almalıyım Not: telefonu ortalama 3 4 sene kullanmak istiyorumforum.donanimarsivi.com
Harbi iğrenç duruyo.Damla çentik
Harbiden 2020 de okeydi de şimdi ne akla hizmet koyarsın ki .d Oneplus 9 önerisi iyimis bu arada Oneplus alırsa bağımlısı olur .dA34 al geç daha iyisi mi imkansız. Redmi Note 12 Pro 5G de var ama hem italatçı garantili, hem de a34 el neredeyse aynı fiyatta.
2. El olur dersen SE 2020, S20 FE SD, Oneplus 9
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbi iğrenç duruyo.
bende telefon bakıyorum max 7k ya ikinci elden ne gibi telefonlar bulabilirim yd olup olmaması farketmezA34 al geç daha iyisi mi imkansız. Redmi Note 12 Pro 5G de var ama hem italatçı garantili, hem de a34 el neredeyse aynı fiyatta.
Harbi iğrenç duruyo.
çok sıkıntı olmuyor alısında, normal çentiksiz kullanıyordum buna geçtim hiç yadırgamadım. ekranı zaten kaliteli öyle yaniDamla çentik
YD iPhone SE 3. Nesil var mıdır bilmiyorum ama bir bakabilirsin. Performans anlamında daha üstü imkansız. Tasarım ve batarya olmaz dersen.bende telefon bakıyorum max 7k ya ikinci elden ne gibi telefonlar bulabilirim yd olup olmaması farketmez
Samsung Galaxy A34 5G 8 GB 128 GB - Turkcell Pasaj
Yüksek kalitedeki Galaxy A34 5G 8 GB 128 GB akıllı telefonlara sahip olmak için Turkcell Pasaj’ı ziyaret ederek ihtiyacınız olan ürünü satın alabilirsiniz.www.turkcell.com.tr
buda incelemem gibi bişe oldu konuyu okuyabilriisn
Yardım - A34 vs M34 vs S20FE hangisi alınmalı
arkadaşlar 3 ünden birini almayı düşünüyorum hemen hemen aynı fiyatlar m34 ün galaxy buds 2 de geliyor sizce hangisini almalıyım Not: telefonu ortalama 3 4 sene kullanmak istiyorumforum.donanimarsivi.com
a34 ve s20 fe arasında çok fark varmı? 2. el e pek sıcak bakmıyorum.A34 al geç daha iyisi mi imkansız. Redmi Note 12 Pro 5G de var ama hem italatçı garantili, hem de a34 el neredeyse aynı fiyatta.
Harbi iğrenç duruyo.
Baya varm ama A34 yeni 2023 bir telefon. S20 FE ise S24 serisi ile gelen güncellemeyi almayacak.a34 ve s20 fe arasında çok fark varmı? 2. el e pek sıcak bakmıyorum.
peki hocam saolun a34 alayim o zamanBaya varm ama A34 yeni 2023 bir telefon. S20 FE ise S24 serisi ile gelen güncellemeyi almayacak.