- Konu Sahibi Konu Sahibi
bi sorum daha vardı hocam teknosadan yenilenmiş s20 fe mi yoksa 0 a34 müBaya varm ama A34 yeni 2023 bir telefon. S20 FE ise S24 serisi ile gelen güncellemeyi almayacak.
bi sorum daha vardı hocam teknosadan yenilenmiş s20 fe mi yoksa 0 a34 müBaya varm ama A34 yeni 2023 bir telefon. S20 FE ise S24 serisi ile gelen güncellemeyi almayacak.
işlemci sağlam ama.Damla çentik
yurtdışı düşünmüyorum hocam. a34 ve s20 fe arasında çok fark varmıdır? öyle oyun oynamam çok bataryası uzun gitsin kamerası fln iyi olsun yeteryurtdışı note 12 pro+ nothing phone 1 oneplus9 bu modeller yurtiçi alacağın cihazlardan daha iyi olur bence yurtdışı al.
a34 al geç s20 fe bataryası iyi değil zaten.yurtdışı düşünmüyorum hocam. a34 ve s20 fe arasında çok fark varmıdır? öyle oyun oynamam çok bataryası uzun gitsin kamerası fln iyi olsun yeter
Yenilenmiş S20 FE ama yenilenmiş telefon sadece bir aldatmaca.bi sorum daha vardı hocam teknosadan yenilenmiş s20 fe mi yoksa 0 a34 mü
Alma yine bence.peki hocam saolun a34 alayim o zaman
kararsız kaldım hocam ya 2. el alınır mı? sizce alınırsa ne alınır bu bütçeyeYenilenmiş S20 FE ama yenilenmiş telefon sadece bir aldatmaca.
Prçası eğişmiş 2. el telefon desen mesela yüzünü buruşturursun olmaz dersin.
Fakat yenilenmiş bununla aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alma yine bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
A ile S serisi karşılaştırılmaz.
honor x9aBu fiyata en iyi ne önerebilirsiniz?
Bütçe max 10000 bellki 200 300 TL artabilir.
Bu bütçe tam 2. El bütçesi, kesinlikle 2. El alınır.kararsız kaldım hocam ya 2. el alınır mı? sizce alınırsa ne alınır bu bütçeye
iphone xs max nasıldır hocam?Bu bütçe tam 2. El bütçesi, kesinlikle 2. El alınır.
Ve alabileceğin telefonlar.
iPhone SE 2020 (Pil ömrü kötü diğer her şeyi çok iyi)
S20 FE Snapdragon (Bu da çok iyi bir cihaz fakat sıfırı 11K ve bütçenizde iken 2. El almak saçma olur. )
(YD) Oneplus 10 Pro (Tasarım harikası 10/10 cihaz.) (Ama pahalıdır)
Poco X4 GT (Xiaomi arayüzü dışında 10/10 cihaz. MIUI bence çok kötü, seveninde yok değil ama)
Poco X3 pro alabilirsiniz 2 el'den veya s20 fe snapdragon versiyonlu telefon bu 2 cihazın işlemcisi canavar.iphone xs max nasıldır hocam?
Güzeldir de 10K ya bulamazsınız.iphone xs max nasıldır hocam?
Poco X3 pro alabilirsiniz 2 el'den veya s20 fe snapdragon versiyonlu telefon bu 2 cihazın işlemcisi canavar.
sınır gibi bir şey zaten 10k benim icin 2. el s20fe alabilirim gibi duruyor. bulamazsam düzgün a34 alacağım muhtemelenGüzeldir de 10K ya bulamazsınız.