Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Tasarımı da çok iyi gibi.Bana da öyle geldi...
Tasarımı da çok iyi gibi.Bana da öyle geldi...
valla nedense bende öyle olmadı.
benim şu anda kullandığım kablo aynısı. sadece beleşe gelsin diye trendyol para ile trendyoldan almıştım.
uçları çıkık değil sabit bir şekilde geldi sonradan takma değil yani.
ayrıca fotolu yorumlar da var.
Ne önerirsiniz?
Bendede o alfaisden var aşınmadan dolayı koptu banada yeni lazım.Alfais 4214 Cat5e Ethernet Patch İnternet Kablosu 20 m Fiyatı
Alfais 4214 Cat5e Ethernet Patch İnternet Kablosu 20 m en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunu almıştım.
Kabloyu sıkınca içindeki kabloları sayabiliyorsun ki saymana gerek yok çünkü birazcık zedelenmede hemen yırtılıyor ve içindeki tüm kabloları renkleriyle birlikte görebiliyorsun.
15 metrelik almıştım ve üstteki yazdığımın tam tersi.Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Daha da koruma istiyorsanız FTP veya S/FTP olmasına dikkat etin fakat ev içinde kullanacaksanız korumalı olması gereksiz.
Attığın linkteki de fena durmuyor.
Oha burada niye bu kadar ucuz?Bendede o alfaisden var aşınmadan dolayı koptu banada yeni lazım.
Aaa al bunu al burada daha ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ugreen olanı al teknostore da daha ucuz.
TeknoStore direkt çinden getirtiyor diye biliyorum Turkcell pahalıya satıyor zaten.Oha burada niye bu kadar ucuz?
Hepsiburadadan bak.Link var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne önerirsiniz?