Yok sürekli satıştan kaldırdım. Çünkü laptop hevesim var. Ama sonra hepten vazgeçtim. Elimin altında sağlam bir 1660 Ti var niye satayım?Reis seni kasımdan beni görüyorum ekran kartını satmaya çalışıyordun heralde hala satılmadı mi merak ettim.
Yok sürekli satıştan kaldırdım. Çünkü laptop hevesim var. Ama sonra hepten vazgeçtim. Elimin altında sağlam bir 1660 Ti var niye satayım?Reis seni kasımdan beni görüyorum ekran kartını satmaya çalışıyordun heralde hala satılmadı mi merak ettim.
Vazgeçtim satmaktan gün geçtikçe değerlendiğini görünce.Reis seni kasımdan beni görüyorum ekran kartını satmaya çalışıyordun heralde hala satılmadı mi merak ettim.
Laptop için mecburiyetin yoksa iyi yapmışsın.Yok sürekli satıştan kaldırdım. Çünkü laptop hevesim var. Ama sonra hepten vazgeçtim. Elimin altında sağlam bir 1660 Ti var niye satayım?
Aynı sistemin i3 10100f işlemci li 144 hz monitörlüsünü 1 ayda 8.5 a zor sattım11400, GTX1650, 500GB M2, 16GB RAM SİSTEM - SIFIR-VATAN FATURALI - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 995272514
11400, GTX1650, 500GB M2, 16GB RAM SİSTEM - SIFIR-VATAN FATURALI - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Geçebileceğin daha iyi bir sistem hedefin yoksa zaten iyi yapıyorsunuz elindekini korumak lazımVazgeçtim satmaktan gün geçtikçe değerlendiğini görünce.
Sıfır + 11400 farkı.Aynı sistemin i3 10100f işlemci li 144 hz monitörlüsünü 1 ayda 8.5 a zor sattım
Benim sattığım donanım arşivinin md3 sistemi en son çıkan oda sıfırdıSıfır + 11400 farkı.
Üstüne 144hz monitör verip 8.5 a mı verdin?Benim sattığım donanım arşivinin md3 sistemi en son çıkan oda sıfırdı
EvetÜstüne 144hz monitör verip 8.5 a mı verdin?
Ekran kartı ?
GTX 1650Ekran kartı ?
Pahalı ve kazıkHerkese merhaba
Özellikleri
Ekran kartı : sapphire nitro+ 570 8gb
İşlemci: İ5 10400F intel
Anakart : Asus H410m
Ramler : crucial 8x2 16 gb
Ssd ; crucial 480gb
Kasa ve psu : sıcocon 3 600w 80 Plus
Monitör : samsung 24 inç 144 hz curved
Kulaklık : rampage puslar 7.1
mouse: corsair harpın RGB
Klavye : rampage myth mekanik RGB blue switch
Laptopa geçme düşüncem vardı ondan satıyodum kartı sonra vazgeçtim komple sistem birlikte satacağımGeçebileceğin daha iyi bir sistem hedefin yoksa zaten iyi yapıyorsunuz elindekini korumak lazım