Neler Yeni

11.11 indirimlerinden aldığım144hz viewsonic monitör 75 hz geldi

rizaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Akalın
11.11 indirimlerinde paylaşılan viewsonic marka 144 hz olarak hatırlıyorum.Siparişim bugün geldi ancak 75 hz çıktı.Hepsiburada sitesine girdiğimizde 75 hz sipariş verdiğimizi gösteriyor ama 144 hz sipariş verdiğimize eminim.Sonradan ismi değişmiş olabilir mi ?

İnstagramdan paylaştığınız linkin bu olduğunu hatırlıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• viewsonic.png
    viewsonic.png
    45.7 KB · Hit: 56

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Modelleri karıştırmış olma ihtimalin çok yüksek.
Modeller farklı ve satıcılar farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

11.11 indirimlerinde paylaşılan viewsonic marka 144 hz olarak hatırlıyorum.Siparişim bugün geldi ancak 75 hz çıktı.Hepsiburada sitesine girdiğimizde 75 hz sipariş verdiğimizi gösteriyor ama 144 hz sipariş verdiğimize eminim.Sonradan ismi değişmiş olabilir mi ?

İnstagramdan paylaştığınız linkin bu olduğunu hatırlıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca Hepsiburada'ya da sorabilirsin destek hatlarından eğer emin değil isen.

rizaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Akalın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://forum.donanimarsivi.com/konu/viewsonic-vx2458-p-alinir-mi.465176/
Büyük ihtimalle bu konudaki ile aynı monitörden bahsediyoruz. Ben de 9 Kasım'da sipariş verdim. Hatta donanımarşivi instagram sayfasında hikayede yayınlandı bu monitör. mevcut monitörüm zaten 75hz ben 144hz görünce aldım. Hepsiburada ile de görüştüm ama inceleriz yanlışlık varsa değişim yaparız diyor. Ama zannetmiyorum :) En kötü ihtimalle iade ederim ama kaçan fırsat üzdü :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül 144 hz monitör paylaştınız diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Modelleri karıştırmışsın o dediğin olamaz çünkü öyle olsa dolandırıcılığa girer Hepsiburada bu işe girmez zaten benim paylaştığım kampanyalı ürünün satıcısı DEY ELEKTRONİK idi.

Top Bottom