🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

Mevcut müşteriyi tutmak neden amaç değil? 3 operatör de geçiş kampanyalarından yeni müşteriler çekiyorlar ama diğer yandan da gidiyor. Mevcut müşteriye 500e sattığını gelene 130a veriyorlar. Bir sene sonra 600 isteyince adam tekrar hat değişiyor bu mantığı ben çözemedim niye müşteriyi sallamıyorlar, kazanç ne
azimi kolay kolay bozmam ama tamamen mal olduklarindan.

birkac senedir hem eski musteri kaybini hem de fiyatlandirmayi asla dogru yapamiyorlar.
taahhutsuz kullandigim hattim var, taahhutlu verdikleri fiyat daha pahali hemde daha dusuk bir paket. gormuyolar sikayetleri dinlemiyolar veya m.temsilcisinin bile azinin acik kaldigi sorunlari degerlendirmiyolar.

ben kagit isindeyim benzer durumlar buyuk firmalarda belirli donemlerde yasanabiliyor, sonu buyuk bir toplu ekip degisikligi oluyor ve hersey rayina oturuyor.

bakin goreceksiniz bu sene sonuna kalmaz operatorlerde bircok gelisme gorucez, bu fiyatlandirma sstemi vs bi baslangic

vodaofone premium ilk ay 20 sonra ki aylar 80 lira , aldığınız da paketiniz de 100 lira nidirim , extra 10 gb internet her ay ve s sports , hespiburada gibi yerlderde 100 liralık indirim kuponu veriyor. Yani 30 gb 1000 dk 250 sms 112 lira gelmiş olur yanında ki hediyelerle birlikte
2 hattım var TT mi Vodafone mu derken kararsız kaldım. Bu yazdığınız mesaja istinaden Vodafone daha mantıklı gibi geldi. İnternet hızı, şebeke gücü, çekim alanı vs gibi durumlarda iki operatörden hangisi daha iyidir?

2 hattım var TT mi Vodafone mu derken kararsız kaldım. Bu yazdığınız mesaja istinaden Vodafone daha mantıklı gibi geldi. İnternet hızı, şebeke gücü, çekim alanı vs gibi durumlarda iki operatörden hangisi daha iyidir?
Bence de vodafone daha mantıklı hem aylık 10 gb fazla almış oluyorsunuz hem 20 lira daha uygun hem de 250 dk daha fazla, hepsiburada , coffy , migros, opet , koton bir çok indirim kodu veriyor nerdeyse bedavaya gelmiş oluyor. Çekim kalitesi olarak da o bölgeye özel oluyor en iyisi olan bazı yerlerde en kötü çeken oluyor . Vodafondan memnunsanız bence direkt geçin

Mevcut müşteriyi tutmak neden amaç değil? 3 operatör de geçiş kampanyalarından yeni müşteriler çekiyorlar ama diğer yandan da gidiyor. Mevcut müşteriye 500e sattığını gelene 130a veriyorlar. Bir sene sonra 600 isteyince adam tekrar hat değişiyor bu mantığı ben çözemedim niye müşteriyi sallamıyorlar, kazanç ne
Her yıl operatör değiştirmekle uğraşmak istemeyenler (özellikle belli bir yaşın üstündeki kişiler) oluyor.

E-devletten onayladım ama şubeden teslim yerine adrese sipariş verdim ve hat annemin üstüne onun yerine alabilir miyim mesela kimlik kartı bende olsa.

Turkcell de 10 gün sonra taahhüt bitiyor.

Şuan teklifleri 60GB + 2000DK + 500SMS paketi 12 ay boyunca 540 dan veriyor. Hiç hat mat uğraşmadan direkt buna mı geçsem yoksa Vodafone a mı emin olamadım. 20GB + 1000dk için 130TL bedava resmen ama 20GB yetmeyecek ona da eminim yanına 10-15GB daha ek paket almaya kalkınca vodafone da kaça gelir acaba?

Annemi geçirdim bu tarifeye, ayrıca 21₺ vergi çıkıyor aylık toplam 153₺ ödeme yapıyorsunuz bilginiz olsun.

Vodafone 20 GB 480 teklif ediyor devamlı arıyor. Yarın Telekom a geçeceğim sanırım. 480 verip 60 GB kullanmak varken 20 de kalmak... Bu nasıl iş anlamış değilim.

daha yeni teknosacellden vodafone un 10gb 217 sine geçtim kaçırdığım fırsata bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,102
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri