🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

132 TL paket ücreti
21 TL telsiz kullanım
15 TL tek seferlik damga vergisi

Türk telekoma geçesim yok ama kampanyayı da yeni gördüm. Vodafonelu olduğum için bugün bimcelle falan geçsem sonra yeniden vodafona geçebilir miyim kampanya bitmeden ?

Az önce açıldı hattım Gaziantep merkez de sonuç böyle idare eder gibi

Ekler

• Screenshot_20250714_121708_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.webp
    Screenshot_20250714_121708_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.webp
    27.1 KB · Hit: 50
2. hattım için geçtim türkcellden. gece aldım e devletten onaylaı sabahına geldi kart. bi sonraki günde açıldı hiç uğraşmadan. güzel bi alışveriş ooldu. keşke kendi hattımada geçebilseydim.

Başvurdum bayiye gelsin dedim. Mesaj gelir diye bekliyorum, gelmedi. Bugün aradım 3 gün içinde almalıydınız iptal oldu dedi :/

Vodafone olana geçtim, 132Tl Paket ücreti +100tl de vergisi varmış 230 küsür ödeyecekmişim yine fena değil ama kandırmaca gibi bir şey olmuş

Geçtiğime pişman oldum...
Aynı kampanya Türk Telekom'da da vardı, keşke ona geçseydim. Belli bir gün içinde bir cayma hakkı falan yok mu, bilen var mı?

Geçtiğime pişman oldum...
Aynı kampanya Türk Telekom'da da vardı, keşke ona geçseydim. Belli bir gün içinde bir cayma hakkı falan yok mu, bilen var mı?
Çekmiyor dimi? Halihazırda tt de olmasaydım ben de geçmezdim ama mecbur geçtim

Çekmiyor dimi? Halihazırda tt de olmasaydım ben de geçmezdim ama mecbur geçtim
Uzun süre Turkcell ve Türk Telekom kullandım, bir seneye yakın Netgsm kullandım. Onlar da mükemmel değildi ama bu kadar da kötü değildi. Vodafone'u ilk defa kullanıyorum, rezalet bir operatör. İstanbul'da bile çoğu yerde çekmiyor, çektiği yerlerde de internet hızı berbat.
Turkcell > Netgsm > Türk Telekom > Vodafone

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,661
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri