Neler Yeni

11 bin tl hazır sistem önerisi

coldplay

80+ Bronze
Bir arkadaşım için göz atıyorum, 11 bin tl direkt satın alınacak (ikinci el istenmiyor, sorulmasın) birkaç siteye göz attım gtx1650 ekran kartlı masaüstü bilgisayarlar var, daha iyisi varsa önerebilir misiniz?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,623
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bir arkadaşım için göz atıyorum, 11 bin TL direkt satın alınacak (ikinci el istenmiyor, sorulmasın) birkaç siteye göz attım gtx1650 ekran kartlı masaüstü bilgisayarlar var, daha iyisi varsa önerebilir misiniz?
Yani ikinci el istemiyorsa mecburen 1650 zaten. Biraz daha pahalılara 6500xt şer vardı

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Arkadaşın ne tür oyunlar oynayacak ona göre söyleyeceğim bir de sonradan bütçeyi arttırabiliyor mu sonradan gpu alabilecek gücü var mı?

coldplay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın ne tür oyunlar oynayacak ona göre söyleyeceğim bir de sonradan bütçeyi arttırabiliyor mu sonradan gpu alabilecek gücü var mı?
Pubg, gta 5, csgo/cs2 gibi oyunlar olur muhtemelen daha sonra bütçeyi arttırabilir mi bilmiyorum ama ileride bilgisayarın parçalarında değiştirmeler istediğini söylemişti tabii kısa bir sürede gerçekleşmez

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Bence apu alsın tabi hikayeli oyunlarda çok düşer fps ama cs valo lol gibi oyunlarda zorlanmaz ama yinede beklesin yeni sistemler gelicek beklemezse gtx 1650

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Bu saatten sonra Youtube kanalları hariç adam akıllı o fiyata sistem gelmez haberin olsun. Bekliyecek zamanı yoksa alabilir ki 1650 zaten RX570 gücüne eşit. aşağıda örnek sistem var.

Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya da bir sistem gördüm de ekran kartı stoğu bitmiş malasef.

Bu saatten sonra Youtube kanalları hariç adam akıllı o fiyata sistem gelmez haberin olsun. Bekliyecek zamanı yoksa alabilir ki 1650 zaten RX570 gücüne eşit. aşağıda örnek sistem var.

coldplay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.teknosa.com/adata-xpg-gammix-d10-siyah-1-x-8gb-3200mhz-ram-p-125013923
+ RX6600 (İkinci el) bu şekilde bu masaüstü iyi olur mu? Sadece ekran kartı (belki monitör de) için ikinci el durumu olabilir

@Ryan Gosling @FloxY | Arda

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
https://www.teknosa.com/adata-xpg-gammix-d10-siyah-1-x-8gb-3200mhz-ram-p-125013923
+ RX6600 (İkinci el) bu şekilde bu masaüstü iyi olur mu? Sadece ekran kartı (belki monitör de) için ikinci el durumu olabilir

@Ryan Gosling @FloxY | Arda
ekran kartını 2.el olarak temiz alabilirsin güzel olur. sistem güzel aynı anakartı kullanıyorum. sadece 3.0 express desteği var o kadar.

anakart b550m güzel olur.

coldplay

80+ Bronze
ekran kartını 2.el olarak temiz alabilirsin güzel olur. sistem güzel aynı anakartı kullanıyorum. sadece 3.0 express desteği var o kadar.

anakart b550m güzel olur.
b550m olmasa da pek fark olur mu veya daha sonra b450m ile b550m değiştirildiğinde diğer parçalar ile uyumlu kullanılabilir mi?
ekran kartını ikinci el satın alırken nelere dikkat edilmeli bilgilendirebilir misiniz? arkadaş hiç bilgi sahibi değil ekran kartı durumuna ben göz atacağım

invy

80+ Bronze

İtopyadakin o sistemin kasası ve PSU su kötü

b550m olmasa da pek fark olur mu veya daha sonra b450m ile b550m değiştirildiğinde diğer parçalar ile uyumlu kullanılabilir mi?
ekran kartını ikinci el satın alırken nelere dikkat edilmeli bilgilendirebilir misiniz? arkadaş hiç bilgi sahibi değil ekran kartı durumuna ben göz atacağım
İtopyada kasayı bitfenix mesh ve PSU yu fsp yaparsan 10800 TL filandi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,696
Üyeler
165,408
Son üye
sihecate
Top Bottom