Ben 5. Sene oldu külüstür pc ile maceram ve 5 yıldırlı almayı planlıyorum sağolsun ailem alacak gibi durmuyor Paramı almasalar ben şimdiye 3080li pc almıştımda her sene çalışıp kazandığım parayı alıyorlar.17 yaşındayım 11 Senedir külüstür pc kullanıp hep izliyordum oyunları. Çalıştım biriktirdim ailemle beraber gt2 yi aldık. Çok mutluyum Abdullah Abi ve emeği geçen herkesten teşekkür ederim. Bu mutluluğumu Sizle paylaşmak istedim
Sistemi intel olarak aldım mağazada 1 tane varmış eniştem gitti aldı
umarım alırsın kankamBen 5. Sene oldu külüstür pc ile maceram ve 5 yıldırlı almayı planlıyorum sağolsun ailem alacak gibi durmuyor Paramı almasalar ben şimdiye 3080lümpc almıştımda her sene çalışıp kazandığım parayı alıyorlar.
Eniştenin kart bilgileri ele geçirilmiş olabilir özelden bna kart numarasını son kullanma tarihini ve cvv atarak ele geçirilip geçirilmemiş olmasını benden teyit edebilirsin! şaka17 yaşındayım 11 Senedir külüstür pc kullanıp hep izliyordum oyunları. Çalıştım biriktirdim ailemle beraber gt2 yi aldık. Çok mutluyum Abdullah Abi ve emeği geçen herkesten teşekkür ederim. Bu mutluluğumu Sizle paylaşmak istedim
Hayırlı olsun darısı başımıza. Halamın 2018'de verdiği n3350+2gb ram ile devam bizde.17 yaşındayım 11 Senedir külüstür pc kullanıp hep izliyordum oyunları. Çalıştım biriktirdim ailemle beraber gt2 yi aldık. Çok mutluyum Abdullah Abi ve emeği geçen herkesten teşekkür ederim. Bu mutluluğumu Sizle paylaşmak istedim
umarım gönlünce olurHayırlı olsun darısı başımıza. Halamın 2018'de verdiği n3350+2gb ram ile devam bizde.
kart benden çekildi ben kendi kartımı vereyim aman dolandırılmayayım!Eniştenin kart bilgileri ele geçirilmiş olabilir özelden bna kart numarasını son kullanma tarihini ve cvv atarak ele geçirilip geçirilmemiş olmasını benden teyit edebilirsin! şaka