Neler Yeni

11 Sene Sonra PC Aldım

Berkarda

80+ Silver
Hayırlı olsun iyi oyunlar artık izlemessin

Hayırlı olsun. İleride eğer ki işlemci upgrade gerekirse muhtemelen 13. nesil falan da destekleyecektir

ReDanger

80+ Bronze
17 yaşındayım 11 Senedir külüstür pc kullanıp hep izliyordum oyunları. Çalıştım biriktirdim ailemle beraber gt2 yi aldık. Çok mutluyum Abdullah Abi ve emeği geçen herkesten teşekkür ederim. Bu mutluluğumu Sizle paylaşmak istedim
Sistemi intel olarak aldım mağazada 1 tane varmış eniştem gitti aldı
Ben 5. Sene oldu külüstür pc ile maceram ve 5 yıldırlı almayı planlıyorum sağolsun ailem alacak gibi durmuyor😀 Paramı almasalar ben şimdiye 3080li pc almıştımda her sene çalışıp kazandığım parayı alıyorlar.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Ben 5. Sene oldu külüstür pc ile maceram ve 5 yıldırlı almayı planlıyorum sağolsun ailem alacak gibi durmuyor😀 Paramı almasalar ben şimdiye 3080lümpc almıştımda her sene çalışıp kazandığım parayı alıyorlar.
umarım alırsın kankam

SadeceSeyf

80+ Gold
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
17 yaşındayım 11 Senedir külüstür pc kullanıp hep izliyordum oyunları. Çalıştım biriktirdim ailemle beraber gt2 yi aldık. Çok mutluyum Abdullah Abi ve emeği geçen herkesten teşekkür ederim. Bu mutluluğumu Sizle paylaşmak istedim
Eniştenin kart bilgileri ele geçirilmiş olabilir özelden bna kart numarasını son kullanma tarihini ve cvv atarak ele geçirilip geçirilmemiş olmasını benden teyit edebilirsin! şaka

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ho güle güle kullan kazasız belasız inşallah

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Hayırlı olsun darısı başımıza. Halamın 2018'de verdiği n3350+2gb ram ile devam bizde.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Hayırlı olsun darısı başımıza. Halamın 2018'de verdiği n3350+2gb ram ile devam bizde.
umarım gönlünce olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eniştenin kart bilgileri ele geçirilmiş olabilir özelden bna kart numarasını son kullanma tarihini ve cvv atarak ele geçirilip geçirilmemiş olmasını benden teyit edebilirsin! şaka
kart benden çekildi ben kendi kartımı vereyim aman dolandırılmayayım!

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle

Top Bottom