Neler Yeni

11. Sınıf Anadolu Lisesi Baraj Dersleri Nelerdir ?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Genel ortalamam 60 ama yazılıdan iyi not almama rağmen hoca beni kimyadan bırakmış. Kimyadan sorumluluğa mı gireceğim şimdi ben ? Yoksa tek baraj ders edebiyat mı ? Edebiyattan 65’le geçtim.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Genel ortalamam 60 ama yazılıdan iyi not almama rağmen hoca beni kimyadan bırakmış. Kimyadan sorumluluğa mı gireceğim şimdi ben ? Yoksa tek baraj ders edebiyat mı ? Edebiyattan 65’le geçtim.
edebiyattan kalırsan normalde sınıfta kalırsın.
1 dersten kalmışsın edebiyat dışında sorun yok salla

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okuldaki müdür yardımcısı sorumluluğa girmene gerek yok dedi anlamadım şimdi. Hoca niye bile bile bıraktı o zaman çok ilginç🥲

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
Taha yücel
Edeebiyatta önemli olan ders gecemezssen lise bitene kadar sorumluluk sinavina girmen lazim eğer her defasinda gecemezsen sorumlulukta gecmen lazim yoksa diploma alamazsin

Her dersten sorumluluk kaliyorsun heralde ama heralde 3 tane olmasi lazim emin degilim bizim okulda öyle oldu ben cografyadan kaldim girmedim en az 3 dersten kalanlar giriyor

Ama tek edebiyattan kaldiysan ona girersin önemmli o

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Edeebiyatta önemli olan ders gecemezssen lise bitene kadar sorumluluk sinavina girmen lazim eğer her defasinda gecemezsen sorumlulukta gecmen lazim yoksa diploma alamazsin

Her dersten sorumluluk kaliyorsun heralde ama heralde 3 tane olmasi lazim emin degilim bizim okulda öyle oldu ben cografyadan kaldim girmedim en az 3 dersten kalanlar giriyor

Ama tek edebiyattan kaldiysan ona girersin önemmli o
Ben sadece kimyadan kaldım diğer tüm derslerden geçtim 11. Sınıfım kimyadan sorumluluğa girmiyorum yani

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
Taha yücel
edebiyattan kalırsan normalde sınıfta kalırsın.
1 dersten kalmışsın edebiyat dışında sorun yok salla
Onuda sorumlulukla geciyorsun diye biliyorum ben sinid atliyorsun ama sorumluluga giriyosun2diye biliyorum bizde öyle oldu arkadaslari. Girdi ama eger sorumluluk sinavindada gecemezlerde lise bitene kadar gecmesi lazim sorumluluklarin birinde yoksa diploma alamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sadece kimyadan kaldım diğer tüm derslerden geçtim 11. Sınıfım kimyadan sorumluluğa girmiyorum yani
Ayn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben girmedim yani liste yayinlamis olmalari lazim okulun sitesinde bizde öyleydi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Not verme işini neden intikam olarak görüyorlar anlamadım. Sorsan hak edene hak ettiğini veriyoruz diyorlar ama hiçte öyle değil. 80 aldım yazılıdan performanslarım G G. Bunu şikayet edemiyor muyuz ? Ya da en azından biraz başını ağrıtsak ?

EmreTRk

80+ Bronze
Not verme işini neden intikam olarak görüyorlar anlamadım. Sorsan hak edene hak ettiğini veriyoruz diyorlar ama hiçte öyle değil. 80 aldım yazılıdan performanslarım G G. Bunu şikayet edemiyor muyuz ? Ya da en azından biraz başını ağrıtsak ?
Hala böyle hocalar kaldı mı ya? İnsafsızlar sanki eğitim vermişler gibi birde utanmadan dersten bırakmışlar. MEB e şikayet etsen de pek bişey olucağını sanmam.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Hala böyle hocalar kaldı mı ya? İnsafsızlar sanki eğitim vermişler gibi birde utanmadan dersten bırakmışlar. MEB e şikayet etsen de pek bişey olucağını sanmam.
Evet kaldı emekli edemedik adamı 57 yaşındaydı sanırım tam hatırlamıyorum ama herkesin emeğini çalmak çok hoşuna gidiyor bazı insanların. Hakkımı helal etmiyorum ya bu insana ben. Ailem de benim üzerime geldi bu saçmalık yüzünden kaç kere benim suçum değil dedim ama kimse anlamadı beni.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Tek sorumlu olduğun ders edebiyat, edebiyattan kalsan bile sınıfı geçiyorsun ama mezun olana kadar telafi sınavlarında dersi vermelisin.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Tek sorumlu olduğun ders edebiyat, edebiyattan kalsan bile sınıfı geçiyorsun ama mezun olana kadar telafi sınavlarında dersi vermelisin.
Tamamdır edebiyattan hiç kalmadım. Teşekkürler cevaplar için.

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
sadece edebiyat