Neler Yeni

11.sınıf için okul değiştirmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
okan
11.sınıfa geçeceğim ve okul değiştirmek istiyorum değiştirme nedenim daha iyi eğitim ve ortam ulaşım açısından çok bir sorun olmayacak okul değiştirme isteğimde mevcut okulumun fiziksel koşulları kötü ve 2 sınıfın öğrenci olmaması gereken kişilerden oluşması geçmek istediğim okul ise özel ve şuanda yine özeldeyim fakat bursluyum ne yapmalıyım ?

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
berkay türküm
11.sınıfa geçeceğim ve okul değiştirmek istiyorum değiştirme nedenim daha iyi eğitim ve ortam ulaşım açısından çok bir sorun olmayacak okul değiştirme isteğimde mevcut okulumun fiziksel koşulları kötü ve 2 sınıfın öğrenci olmaması gereken kişilerden oluşması geçmek istediğim okul ise özel ve şuanda yine özeldeyim fakat bursluyum ne yapmalıyım ?
ulaşım sınav döneminde çok etkili eve gidiş yolunun 20 dakika kısalması bile sana sınav sürecine kadar 150+ saat daha fazla çalışmanı sağlayacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ulaşım sınav döneminde çok etkili eve gidiş yolunun 20 dakika kısalması bile sana sınav sürecine kadar 150+ saat daha fazla çalışmanı sağlayacak
ulaşım açısından 17 dk daha uzakta ve biraz dikte kalıyor fakat daha iyi mi olur daha kötü mü olur bilmiyorum gitmeyip özel ders alma ihtimalide var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,664
Üyeler
166,053
Son üye
Kaixezz
Top Bottom