Neler Yeni

11. SINIF SAYISAL EK KAYNAK ÖNERİSİ

everyone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ahmet
11i 11 de bitirirsin ama AYT kitabı alırsan 11. sınıf konularını bitirirsin seneye 12. Sınıf konularına başlarsın ve 1 kitap parası vermiş olursun ama sadece 11 alırsan seneye tekrardan ayt almak zorunda kalırsın ve 2 kitap parası verirsin
para sıkıntısı yok hocam daha çok soru çözsem daha mantıklı olmaz mı

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
para sıkıntısı yok hocam daha çok soru çözsem daha mantıklı olmaz mı
Evet, para sıkıntısı yoksa ne kadar soru görsen o kadar iyi ve yine düşündüğün gibi 11de 11i kesin olarak hallet. Hele ki fen konularında üstüne düşmeni öneririm.

everyone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ahmet
Evet, para sıkıntısı yoksa ne kadar soru görsen o kadar iyi ve yine düşündüğün gibi 11de 11i kesin olarak hallet. Hele ki fen konularında üstüne düşmeni öneririm.
hocam zaten sayısalcıyız başka çalışıp işime yarıcak bişey yok :D attığım kaynaklar nasıl sizce birkaç derece yapmış öğrencilerin videolarından buldum

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
hocam zaten sayısalcıyız başka çalışıp işime yarıcak bişey yok :D attığım kaynaklar nasıl sizce birkaç derece yapmış öğrencilerin videolarından buldum
Hepsi güzel kaynaklar, yalnızca bilgisarmalın fizik kısmını beğenmiyorum sınav tarzı değil de daha çok işlem ağırlıklı soruları bulunuyordu benim zamanımda.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Fizikle aran iyi değilse fizikfinito kanalına göz atmanı tavsiye ederim. Altuğ Güneş muhteşem hoca ona bir sözüm yok ama fizikfinito kanalı fiziği deneylerle ve akılda kalıcı şekilde anlatıyor. Şu an TYT videoları yükleniyor ama AYT de yakında başlar diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biyoloji için kesinlikle Dr. Biyoloji kanalını öneririm. Kendisi OSYM ne sorar ne eder konusunda uzman bir hoca.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
11 de ayt al diyen arkadaşlar çok zeki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular