Neler Yeni

11.Sınıf sayısal Kitap Önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba dostlar hayalım bilgisayar programcılığı okuyup güzel bir meslek edinmek ama bundan önce kendimden bahsedeyim itiraf edeyimki elime asla bir deneme test kitabı bile almadım hiçbir zaman çözmedim 10. sınıfta zorla aldığımız kitaplardaki ösym tipi sorulara hiç odaklanmadım sadece 8. sınıfta deneme testi almıştım ama sadece 5 soru çözdüm Matematik ve Biyolojiyi seviyorum Fiziği biraz daha az ama kimyayı hiç sevmiyorum, bugün yeni sınıfımda öğretmenim biraz bakış açımı değiştirdi ve 2. bir şans verdim bu sefer tüm derslere sarılıp düzgünce çalışmayı hedefledim, Üniversite olarak İTÜ yü düşünüyorum ( Koç ve Boğaz içide var ama onlar daha az puan istiyor) Özetle şimdiden başlayıp sizin önerilerinizi istiyorum TYT matematik, TYT Türkçe ve AYT deki bütün dersler için test kitabı ve deneme kitabı almaya karar verdim yaklaşık 500 tl gibi bütçem var sonuna kadar zorlamak istemem olabildiğince en düşük bütçeli güzel kitap önerir misiniz?? Aklıma gelmişken kaynak kitap ta olur sanırım

Ayrıca evimin yakınlarında Aziz sancar Akademi Lisesi var, Devletin ücretsiz açtığı bir kurs yeri gibi düşünebilirsiniz oraya gitmeyi düşünüyorum ders tekrar için

Rulep

80+ Gold
Mat: karekök
Biyoloji: biyotik
Fizik: kafa dengi
Kimya: bilmiyorum
Bu arada 500 TL geçebilir belki bilemiyorum

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
345 yayınları tyt mat çöz hem ilk testleri kolay-orta sonlara doğruda gayet kaliteli sorular var

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hermitus

80+ Bronze
hocam bilgisayar programcılığı derken bilgisayar mühendisliğini mi kast ettiniz? çünkü programcılık itü de ve boğaziçinde yok bildiğim kadarıyla.

Az biraz sakin

80+ Bronze
Merhaba dostlar hayalım bilgisayar programcılığı okuyup güzel bir meslek edinmek ama bundan önce kendimden bahsedeyim itiraf edeyimki elime asla bir deneme test kitabı bile almadım hiçbir zaman çözmedim 10. sınıfta zorla aldığımız kitaplardaki ösym tipi sorulara hiç odaklanmadım sadece 8. sınıfta deneme testi almıştım ama sadece 5 soru çözdüm Matematik ve Biyolojiyi seviyorum Fiziği biraz daha az ama kimyayı hiç sevmiyorum, bugün yeni sınıfımda öğretmenim biraz bakış açımı değiştirdi ve 2. bir şans verdim bu sefer tüm derslere sarılıp düzgünce çalışmayı hedefledim, Üniversite olarak İTÜ yü düşünüyorum ( Koç ve Boğaz içide var ama onlar daha az puan istiyor) Özetle şimdiden başlayıp sizin önerilerinizi istiyorum TYT matematik, TYT Türkçe ve AYT deki bütün dersler için test kitabı ve deneme kitabı almaya karar verdim yaklaşık 500 TL gibi bütçem var sonuna kadar zorlamak istemem olabildiğince en düşük bütçeli güzel kitap önerir misiniz?? Aklıma gelmişken kaynak kitap ta olur sanırım

Ayrıca evimin yakınlarında Aziz sancar Akademi Lisesi var, Devletin ücretsiz açtığı bir kurs yeri gibi düşünebilirsiniz oraya gitmeyi düşünüyorum ders tekrar için
Öncelikle programcılığı için bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği okumanız lazım ki bu da sayısal bölüme giriyor aytdeki bütün dersler değil sadece matematik ve fene çalışsanız kafi ve ayriyeten 11. Sınıf yeterince ağır olduğu için 11de temeli sağlam atın yazın ve 12 başında tytyi tam olarak sıkı çalışmayla bitirebilirsin ama yine de boş vakitlerinde tytye çalış konu konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mat: karekök
Biyoloji: biyotik
Fizik: kafa dengi
Kimya: bilmiyorum
Bu arada 500 TL geçebilir belki bilemiyorum
Matematikte karekök yerine bilgisarmal endemik orjinal tercih edilebilir

Rulep

80+ Gold
Öncelikle programcılığı için bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği okumanız lazım ki bu da sayısal bölüme giriyor aytdeki bütün dersler değil sadece matematik ve fene çalışsanız kafi ve ayriyeten 11. Sınıf yeterince ağır olduğu için 11de temeli sağlam atın yazın ve 12 başında tytyi tam olarak sıkı çalışmayla bitirebilirsin ama yine de boş vakitlerinde tytye çalış konu konu

Matematikte karekök yerine bilgisarmal endemik orjinal tercih edilebilir
Endemik ve orijinalden başlamanın pek mantıklı değil Bilgi sarmalı olabilir

Rehber Matematik Türkçe,Matematik TYT paket soru kitabı var 160 TL ye nasıl?
Saçma sapan kaynaklar almayın kitap işini kaliteli yayınlara bırakın

Rulep

80+ Gold
Basit olarak temelden gireceklere bunları önermişlerdi bize ondan dolayı söyledim
Bir mesajında İzmir fendeyim demiştin onlar nasıl hoca orijinal ve endemik zor kaynak bilgi sarmalı ve karekök orta ağırlıklı zor da vardır.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam bilgisayar programcılığı derken bilgisayar mühendisliğini mi kast ettiniz? çünkü programcılık itü de ve boğaziçinde yok bildiğim kadarıyla.
Yanlış söylemiş olabilirim pardon

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
valla onu bilmiyorum ben 345 dershanenin kaynağı birde zor olarak acil çözmüştüm

bide sana şöyle bişi diyim benim yaptığım hatayı yapma ben son 53 gun kala eşit ağırlığa geçtim yapabileceğime göre çok kötü yaptım ona göre alanını tam belirle

Hermitus

80+ Bronze
Yanlış söylemiş olabilirim pardon
hocam itü bilgisayar sayısalda 1821. almış geçen sene bu sene 1500'e çeker. bu dereceyi yapmak için gerçekten çok çalışmak gerekiyor seviyenizi bilmiyorum ama şuan iyi netlerde olmanız lazım. bütçeniz de çok düşük 500 tl'ye tyt için gerekli kitaplar bile zor alınır. genel ve alan denemelerine para kalmaz.

Top Bottom