Neler Yeni

11.Sınıf sayısal Kitap Önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dostum 11. sınıfsan onu al yok değilsen hem tyt hem aytsini çöz
Mesaj otomatik birleştirildi:

genel tyt için önermiştim ama kaliteli kitaplar zaten çözebilirsin tyt için de ayt için de
11. sınıf soru bankasıyla başlıyorum o zaman artık yavaş yavaşta diğer dersleride alırım önerilerinize dikkat edip kesinlikle bakıcam teşekkür ederim dostum

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,498
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Mat icin; karekok pek onermiyorum, yani kotu ogrenci olur da bu kadar da degildir herhalde. Bilgi Sarmali, Puan, Endemik(zor kaynaktir)

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,498
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
evet hocam 400 civarlarından 700 civarlarına attı çok çekti ama önemli değşl yine yaptım istediğimi
kaçıncı sınıfta başladın çalışmaya ben mezuna kaldım 55k'dan bana bikaç tavsiye verir misin ? Çok sallamamıştım sınavı özellikle son iki üç ay ama daha iyi bekliyodum yine de 40 gelir diye düşünmüştüm

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
kaçıncı sınıfta başladın çalışmaya ben mezuna kaldım 55k'dan bana bikaç tavsiye verir misin ? Çok sallamamıştım sınavı özellikle son iki üç ay ama daha iyi bekliyodum yine de 40 gelir diye düşünmüştüm
hocam 12ye geçerken yazın başladım çalışmaya benden size tavsiye abartmayın ama son güne kadar da çalışın

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,498
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ne demek istiyorsunuz anlamadım obp atmış ne demek
ortaöğretim başarı puanı yani lisede 4 yılın ortalaması alınıp çıkan sonuç 0,6 ile çarpılıyor ve yks puanının üstüne ekleniyor. Mesela obp 90 ise 90.0,6 yani 54 puan alırsın.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ortaöğretim başarı puanı yani lisede 4 yılın ortalaması alınıp çıkan sonuç 0,6 ile çarpılıyor ve yks puanının üstüne ekleniyor. Mesela obp 90 ise 90.0,6 yani 54 puan alırsın.
Bu iyi birşeymi kötümü?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,498
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Merhaba dostlar hayalım bilgisayar programcılığı okuyup güzel bir meslek edinmek ama bundan önce kendimden bahsedeyim itiraf edeyimki elime asla bir deneme test kitabı bile almadım hiçbir zaman çözmedim 10. sınıfta zorla aldığımız kitaplardaki ösym tipi sorulara hiç odaklanmadım sadece 8. sınıfta deneme testi almıştım ama sadece 5 soru çözdüm Matematik ve Biyolojiyi seviyorum Fiziği biraz daha az ama kimyayı hiç sevmiyorum, bugün yeni sınıfımda öğretmenim biraz bakış açımı değiştirdi ve 2. bir şans verdim bu sefer tüm derslere sarılıp düzgünce çalışmayı hedefledim, Üniversite olarak İTÜ yü düşünüyorum ( Koç ve Boğaz içide var ama onlar daha az puan istiyor) Özetle şimdiden başlayıp sizin önerilerinizi istiyorum TYT matematik, TYT Türkçe ve AYT deki bütün dersler için test kitabı ve deneme kitabı almaya karar verdim yaklaşık 500 TL gibi bütçem var sonuna kadar zorlamak istemem olabildiğince en düşük bütçeli güzel kitap önerir misiniz?? Aklıma gelmişken kaynak kitap ta olur sanırım

Ayrıca evimin yakınlarında Aziz sancar Akademi Lisesi var, Devletin ücretsiz açtığı bir kurs yeri gibi düşünebilirsiniz oraya gitmeyi düşünüyorum ders tekrar için
ne yaparsın bilmiyorum ama bu yıl orijinal 11. sınıf matematik soru bankasını çözmeden karneni alma. TYT fen için 3d'nin kitapları iyidir

Top Bottom