Merhaba dostlar hayalım bilgisayar programcılığı okuyup güzel bir meslek edinmek ama bundan önce kendimden bahsedeyim itiraf edeyimki elime asla bir deneme test kitabı bile almadım hiçbir zaman çözmedim 10. sınıfta zorla aldığımız kitaplardaki ösym tipi sorulara hiç odaklanmadım sadece 8. sınıfta deneme testi almıştım ama sadece 5 soru çözdüm Matematik ve Biyolojiyi seviyorum Fiziği biraz daha az ama kimyayı hiç sevmiyorum, bugün yeni sınıfımda öğretmenim biraz bakış açımı değiştirdi ve 2. bir şans verdim bu sefer tüm derslere sarılıp düzgünce çalışmayı hedefledim, Üniversite olarak İTÜ yü düşünüyorum ( Koç ve Boğaz içide var ama onlar daha az puan istiyor) Özetle şimdiden başlayıp sizin önerilerinizi istiyorum TYT matematik, TYT Türkçe ve AYT deki bütün dersler için test kitabı ve deneme kitabı almaya karar verdim yaklaşık 500 TL gibi bütçem var sonuna kadar zorlamak istemem olabildiğince en düşük bütçeli güzel kitap önerir misiniz?? Aklıma gelmişken kaynak kitap ta olur sanırım
Ayrıca evimin yakınlarında Aziz sancar Akademi Lisesi var, Devletin ücretsiz açtığı bir kurs yeri gibi düşünebilirsiniz oraya gitmeyi düşünüyorum ders tekrar için