Neler Yeni

11. sınıf sayısal öğrencisi olarak YKS sınavına hangi kitaplar ile başlamalıyım?

erencavdarr

80+ Bronze
Biraz geç kalmış olabilirim fakat ne zaman başlasam kardır. İlk dönem sınav ortalamam 73.75 idi. Bu sene dersi okuldan öğrenemiyorum iyice koptum konuları falan internetten öğrenip girdim sınavlara. Niteliksiz normal Anadolu Lisesi okulundayım.
Sayısal seçtim ama derslerim dengeli yani sayısal derslerde daha iyiyim diye bir şey yok. Ama şuan TYT olarak neredeyse sıfırım...
TYT ile başlayayım dedim fakat başlamam gereken kitaplar, dersler konusunda kararsız kaldım ve yakın zamanda sınava girmiş derece yapmış kişilerden öneri bekliyorum.

Benim şimdilik düşüncem bir Paragraf kitabı alayım. TYT Mat alayım bunlarla başlayayım. Yanında da tabi ki bunları çözebilmek için Youtube'dan dersler dinleyeyim. Dediğim gibi kitap önerisine kadar yol gösterebilecek kişilerden tavsiye bekliyorum, teşekkürler.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kare-Karekök
Üslü Sayılar
Sonra Geometri.
Fonksiyonlar
Orijinal Matematik var bende. güzel soruları var. ve zor değil o kadar. ama fiyatı hafif tuzlu haberin olsun.

Türkçe Tarafında
Direkt paragraftan başlamayın. önce kitaplar okuyun. Mümkünse Cumhuriyet dönemi öncesi romanları olsun.
TYT Türkçe kolaydır. basitçe halledersiniz. Bilgi Sarmal TYT öneririm.

erencavdarr

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@DerratiX Kitap okuma alışkanlığım hiç yok en son ne zaman kitap okuduğumu hatırlamıyorum benim için çok dezavantajı olacak biliyorum :/
TYT diğer dersler ne zaman halledilmeli ve Türkçe-Mat ne zamana kadar bitirilmeli sizce

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@DerratiX Kitap okuma alışkanlığım hiç yok en son ne zaman kitap okuduğumu hatırlamıyorum benim için çok dezavantajı olacak biliyorum :/
TYT diğer dersler ne zaman halledilmeli ve Türkçe-Mat ne zamana kadar bitirilmeli sizce
Hazirana kadar TYT Türkçeyi bitirmeli, TYT matematiğin bir kısmına başlamalısınız.
Temmuz sonu gibi TYT Matematik bitmeli.
Ekim-Kasıma kadar 11. Sınıf bitmez ama nereye gelseniz o kadar iyi.
Nisan 2023'e kadar tüm konuları bitirmelisiniz.
Hedefinize göre bazı zor konuları atlayabilirsiniz.
Sadece sınavda çıkabilecek konulara bakın.
Temmuzdan sonra Her ay en az 1 tane TYT denemesi.
şuanda TYT denemesine girin bir tane. kendinizi sınayın.

erencavdarr

80+ Bronze
Hedefim yazılım mühendisliği yani 20k 80k arası bir sıralamaya girmem gerek sanırsam bir iki ay önce bakmıştım en kötüsü 90k sıralama ile alıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan kitap alıcam internet üzerinden hafta içi gelsin diye. Siz yine de kitap önerin elimde dursun ben başlayacağım zaman başlarım zaten.

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hedefim yazılım mühendisliği yani 20k 80k arası bir sıralamaya girmem gerek sanırsam bir iki ay önce bakmıştım en kötüsü 90k sıralama ile alıyordu

Şuan kitap alıcam internet üzerinden hafta içi gelsin diye. Siz yine de kitap önerin elimde dursun ben başlayacağım zaman başlarım zaten.
KTÜ bilgisayar mühendisliği düşünebilirsiniz. 60k civarı alıyor.
Reklam gibi olmasın ama, bu site birazcık eski olmasına rağmen hala iyi önerileri var.
Kendi Edebiyat hocamın sitesi. çok iyi bir anlatımı ve bilgisi var kendisine güvendiğimden atıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
orta düzeyde kitaplara bakabilirsiniz geç değil şuan senin için tyt türkçe tyt matematikden başlayabilirsin

erencavdarr

80+ Bronze
Tamamdır TYT Türkçe için bilgi sarmalı alırım ama TYT Matematik için de bir iki öneriniz var mıdır matematik önemli benim için temeli düzgün atamadım çok zor olmasın ki hemen nefret ettirmesin.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tamamdır TYT Türkçe için bilgi sarmalı alırım ama TYT Matematik için de bir iki öneriniz var mıdır matematik önemli benim için temeli düzgün atamadım çok zor olmasın ki hemen nefret ettirmesin.
Orijinal bakabilirsiniz. kolay bir kitap.

erencavdarr

80+ Bronze
Son düzenleme:

erencavdarr

80+ Bronze
Nasilim :cool:

1646499083387.png

+ Bu paragraf bitince bilgi sarmalı alacağım seviye atlama babında

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
11'i 11'de hallet. Yazın TYT çalışırsın.

Top Bottom