11.sınıf TYT netlerim nasıl

Swords

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,260
11. sınıf aralık ayında tyt netlerim şu şekilde
Türkçe: 28
fen: 5
mat:6
sosyal:16
konuların sadece 4 de 1 i bitti. ilk tyt denmemdi fende sadece tyt fizik var mattada sadece mutlak değere kadar gelebildim.
sosyal yok. tyt türkçe bitti. 12. sınıfın başına kadar 100 net mümkün mü sizce tyt biyo da başladım paragrafda çözüyorum matta da ilerliyorum vitesi arttırdım biraz

11. sınıf aralık ayında tyt netlerim şu şekilde
Türkçe: 28
fen: 5
mat:6
sosyal:16
konuların sadece 4 de 1 i bitti. ilk tyt denmemdi fende sadece tyt fizik var mattada sadece mutlak değere kadar gelebildim.
sosyal yok. tyt türkçe bitti. 12. sınıfın başına kadar 100 net mümkün mü sizce tyt biyo da başladım paragrafda çözüyorum matta da ilerliyorum vitesi arttırdım biraz
Matı geliiştirmen lazım baya fen konu eksiğidir halledersin çalışarak ama tyt matta problemler olsun sayılarla alakalı sorular olsun pek konu isteyen şeyler değil probleme önem ver derim o yüzden

Matı geliiştirmen lazım baya fen konu eksiğidir halledersin çalışarak ama tyt matta problemler olsun sayılarla alakalı sorular olsun pek konu isteyen şeyler değil probleme önem ver derim o yüzden
Mat ta da konu eksiği var benim geldiğim yere kadar 6 soru soruluyor. bem 6 net yapabildim oyüzden

Mat ta da konu eksiği var benim geldiğim yere kadar 6 soru soruluyor. bem 6 net yapabildim oyüzden
Şunu demeye çalıştım problemler bi konu gibi değil aslında konu bilmeden de eğer sayılarla aran iyiyse yapabileceğin tarzda sorular. Ama onun dışında ilerlediğin konulardaki soruları yaptıysan iyidir devam et.

eğer bildiğin konuları yapabiliyorsan güzel yapamadığın soru varsa o zaman kötü konuları hızlıca bitirmeye çalışma daha önünde 1 sene var düzgünce öğren konuları gayet güzel onun dışında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,125
Üyeler
187,935
Son üye
KebapciBongo
Geri