Neler Yeni

11. sınıfa geçeceğim masaüstü mü laptop mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Bozkurt
2000 veya 3000 serisi almayacaksan laptop mantıklı değil senin için. 1600 serisi laptop alsan bile üninin ortaları-sonları gibi çok performans düşüklüğü olur rahat edemezsin.
Masaüstü al üniye geçerken satıp üstüne para koyup laptop al bence
Üniversite de şehir dışı düşünüyorsan laptop evde kardeşin veya bilgisayarı kullanacak 2. bir kişi varsa masaüstü alabilirsin üniversite kazandığında 1 tane de laptop alırsın imkanın varsa tabi.
Bu cevaplar şuan için daha uygun geldi tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop alacaksan ve çok oyun oynamayacaksan matebook bakabilirsin

Ekran kartı muhtemelen yeterli gelmeyecektir diye düşünüyorum. Cevabın için teşekkür ederim.

laptop alacaksan ve çok oyun oynamayacaksan matebook bakabilirsin

Ekran kartı muhtemelen yeterli gelmeyecektir diye düşünüyorum. Cevabın için teşekkür ederim.
Üniversite için düşünüyorsan masaüstünden vazgeç bir kere. Laptopun kullanımı gerçekten rahat.
Muhtemelen bir masaüstü toplar üniversiteye gideceğim zaman ise bir ipad veya laptop alırım. Cevabın için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
bütçe henüz net değil

özellikleri :
Amd A9 9425
8Gb ram
Amd Radeon(TM) R5 Graphics
laptop markası Lenovo

Üniversiteye gitmeyi düşündüğüm için taşınabilir bir şey daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum ancak aynı zamanda ise f/p dan kaygılıyım en azından bir 3-4 yıl götürmesi gerektiğini düşünüyorum. Laptop alacak olursam 10k dan aşağı olacağını sanmıyorum.
Hocam üniversitede ne okuyacaksınız?

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
Bence labtop al yaninda taşıman gerekir belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Bozkurt
Hocam üniversitede ne okuyacaksınız?
Henüz karar vermedim. Ancak ekonomi ile alakalı siyaset veya psikoloji ile alakalı bir bölüm olabilir, şuan aklımdan geçenler genel olarak bunlar.

Bence labtop al yaninda taşıman gerekir belki
Şimdilik masaüstü alıp üniye geçerken lazım olacaksa ( ki olur ) bir laptop veya ipad alabilirim. O zamana elimde yine para birikir diye düşünüyorum ( şahsen erken seçim ile de bir şeyleri değişeceğini umuyorum ve bu alım gücünü de etkileyecektir. )

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Masaüstü al sonra satarsın

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Henüz karar vermedim. Ancak ekonomi ile alakalı siyaset veya psikoloji ile alakalı bir bölüm olabilir, şuan aklımdan geçenler genel olarak bunlar.

Şimdilik masaüstü alıp üniye geçerken lazım olacaksa ( ki olur ) bir laptop veya ipad alabilirim. O zamana elimde yine para birikir diye düşünüyorum ( şahsen erken seçim ile de bir şeyleri değişeceğini umuyorum ve bu alım gücünü de etkileyecektir. )
laptop almanıza gerek yok o zaman diye düşünüyorum

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Bende şuan aynı durumdayım 3070 laptopum var ama galiba son karar laptoptan devam edeceğim çünkü başkalarının tecrübelerini aldığımda laptopun çok lazım olduğunu söylediler zaten iyi de bi laptop ben devam edeceğim.

Top Bottom