Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
11.Sınıfım ve 9-10 temelim sıfır hiç yok. Üniversite sınavına nasıl hazırlanmam gerek?
Sıfır olabilirsin sorun yok. 2 sene de çok rahat yetiştirir, iyi yerler kazanırsın.11.Sınıfım ve 9-10 temelim sıfır hiç yok. Üniversite sınavına nasıl hazırlanmam gerek?
Youtube da bununla ilgili bir sürü video vardır. İstersen kendi planını kendin yap, istersen yardım al. Dershane, eğitim koçluğu vs.Onu bende biliyorum. Nasıl yapmam gerektiğini soruyorum ben.
Diyorum ya zorlandığın veya zor olan dersten başla 9-10. sınıf konularını o derste bitir ardından diğer derse geç veya aynı anda 2 dersi yürüt.Eğer öğlenciysen Sabah erken kalkıp öğlene kadar 9-10 çalış akşamları dönünce de 2 saat kadar 11. sınıf çalış.Aynı anda tüm derslere çalışmaya çalışırsan kafan karışık zorlanırsın o yüzden 1 veya 2 dersi baştan bitir sonra diğer derslere geç.ARKADAŞLAR BENDE BİLİYORUM ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİ 9-10 SINIFI ANCAK NASIL YAPACAĞIMI SORUYORUM ALLAH AŞKINA MESAJ YAZMAK İÇİN YAZMAYIN BEN CİDDİ BİR ŞEKİLDE NASIL ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİ SORUYORUM SİZE
11'de 9,10,11'i bitirmek zorundasın.11.Sınıfım ve 9-10 temelim sıfır hiç yok. Üniversite sınavına nasıl hazırlanmam gerek?
9 Ve 10'a Nasıl Çalışmalıyız ?11'de 9,10,11'i bitirmek zorundasın.
Aynı durumdayız kral11.Sınıfım ve 9-10 temelim sıfır hiç yok. Üniversite sınavına nasıl hazırlanmam gerek?
rahatlığa bakAynı durumdayız kral
Ben üniversite okumayacağım için sallamıyorum okulu
Lise bitince iş hayatına atılacağım sonrasını sonra düşünürüz